Provensálský květák s jogurtovým přelivem
Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Energie | 1 329 kJ / 318 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,80 g |
Tuky | 19,04 g |
Vláknina | 4,90 g |
Cholesterol | 648 mg |
Sodík | 256 mg |
Sůl | 0,53 g |
Sacharidy | 12,25 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
19. 6. 2010 14:25
19. 6. 2010 12:32
19. 6. 2010 12:04
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Gyóza knedlíčky
Přidáno před 2 hodinami
Jogurtový chlebíček
Přidáno před 2 hodinami
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
Přidáno před 2 hodinami
Boží milosti s kysanou smetanou a šlehačkou
Přidáno před 5 hodinami
Letní rajčatový salátek
Přidáno před 6 hodinami
Bezlepkové ovesné lívanečky s banánem
Přidáno před 10 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Moanka uvařila před 17 minutami
Bublanina
VeronikaRob uvařila před 1 hodinou
Blesková polévka s vaječnou jíškou
MamkaTerka uvařila před 2 hodinami
Smetanové brambory s kuřecím masem
Hankadr uvařila před 4 hodinami
Švýcarské ražničí
mrbrejtak uvařila před 4 hodinami
Kuřecí prsa s překvapením
malirka uvařila před 5 hodinami
Cuketa s mrkví, řapíky a pórkem v kuskusu
Magdalena.Dobromila uvařila před 6 hodinami
Kuřecí játra v marinádě
PetraCy uvařila před 6 hodinami
Jednoduchý houbový guláš
Smirny uvařila před 6 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: bylinkový přeliv květák provencálský květák,jogurt,sýr zapeceny kvetak v jogurtu a syrem květák v jourt přeliv s koprem cesnekovy preliv provensálský vejce recepty maso květák květák se sýrovým přelivem jogurtoví přliv jogurtový přeliv-recept bylinkový přeliv příprava bylinkové jogurtové přelivy - recept dietní květák
Suroviny: květák, směs zeleninová mražená, cibule, česnek, olej, pepř, sůl, koření provensálské, vejce, sýr uzený, jogurt bílý, semínka lněná, bylinkové tofu
Provensálský květák s jogurtovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1G3j
3 názory