"Country" maso
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 3 660 kJ / 875 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 142,80 g |
Tuky | 20,40 g |
Vláknina | 24,00 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 360 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 18,00 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
27. 8. 2014 15:57
6. 4. 2013 18:38
6. 1. 2013 14:09
8. 9. 2012 08:53
17. 7. 2012 18:23
17. 7. 2012 18:18
23. 4. 2012 16:56
8. 2. 2012 05:59
2. 2. 2012 14:04
2. 2. 2012 11:06
6. 1. 2012 15:17
22. 11. 2011 21:55
17. 11. 2011 10:57
11. 11. 2011 22:28
21. 10. 2011 11:59
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Česnekové výhonky se slaninou
Přidáno před 11 hodinami
Gyóza knedlíčky
Přidáno před 14 hodinami
Jogurtový chlebíček
Přidáno před 14 hodinami
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
Přidáno před 14 hodinami
Boží milosti s kysanou smetanou a šlehačkou
Přidáno před 17 hodinami
Letní rajčatový salátek
Přidáno před 18 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Zeleninová polévka s domácími nudličkami
ffrenciss666 uvařila před 6 hodinami
Kuřecí vývar se zeleninou
ffrenciss666 uvařila před 6 hodinami
Pečené gnocchi se žampiony a cibulí
Tyna2015 uvařil před 11 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Moanka uvařila před 12 hodinami
Bublanina
VeronikaRob uvařila před 13 hodinami
Blesková polévka s vaječnou jíškou
MamkaTerka uvařila před 14 hodinami
Smetanové brambory s kuřecím masem
Hankadr uvařila před 16 hodinami
Švýcarské ražničí
mrbrejtak uvařila před 16 hodinami
Kuřecí prsa s překvapením
malirka uvařila před 17 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: marinada na veprove maso červené fazole recept jak upravit lososa country fazole recept country recepty vepřové maso country super recepty z vepřového masa vepřové country maso jak upravit žampiony marinády na maso vepřové country veprova panenka marinada marináda na vepřovou panenku recepty maso marinády na vepřové maso jak se dela marcipan co z vepřového masa výborná marináda vyborna marinada na maso country fazole
Suroviny: maso vepřové, žampióny, rajče, cibulka jarní, fazole červené ve slaném nálevu, nať petrželová, marináda
"Country" maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KL4Y
40 názorů