Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jahodovotvarohové pokušení

Na zahrádce se pomalu začínají červenat první jahody. Pokud hledáte inspiraci, co z jejich úrody připravit, tak vyzkoušejte tento osvěžující dort, skládající se z nadýchaného korpusu, tvarohového krému a jahodové vrstvy.

Hodnocení receptu je 5,0 (39×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 40 min Doba tepelné úpravy: 20 min bez doby tuhnutí

60 min (40 min příprava + 20 min tepelná úprava, bez doby tuhnutí)

30. 9. 2010 06:53

Suroviny pro 1 kus

1 kus

dortová forma o průměru 24 cm

Nutriční hodnoty

Energie4 012 kJ / 959 kcal
Bílkoviny27,88 g
Tuky28,67 g
Vláknina11,80 g
Cholesterol 520 mg
Sodík 278 mg
Sůl0,93 g
Sacharidy141,47 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

inspirace na www.urybicky.cz, upraveno

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

srettka

30. 9. 2010 08:14

hmmm mmňam:-p:yes::yes:

zolicek

30. 9. 2010 07:31

Zdravím,vypadá to nádherně,už jsem si to uložila.

1 3 4 5

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: dort za studena s ovocem a zakysanou smetanou zelatina za studena želatinový ztužovač za studena dr.oetker jak dlouho tuhne zelatina želatinový ztužovač za studena želatinový ztužovač želatinový ztužovač za studena dr. oetker želatina za studena dr oetker příprava sypké želatiny tvarohové pokušení jahodovotvarohove řezy želatina za studena dr.oetker jahodovo tvarohový dort sypká želatina želatina do krému za studena želatina do tvarohu za studena želatina do krémů jahodový dort se zakysanou smetanou a tvarohem jahodovy dort za studena se zakysanou smetanou tvaroh a želatina

Suroviny: vejce, cukr moučkový, olej, mléko, mouka polohrubá, prášek do pečiva, tvaroh měkký, šlehačka, želatina, voda, cukr, jahody, želatina, voda, cukr, šlehačka, poleva cukrová, ovoce

TopRecepty.cz

Jahodovotvarohové pokušení

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/myXr