Celerová nať v těstíčku
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
3. 11. 2010 15:21
Magdalenko, smažila jsem i s tím stvolem, aby se to lépe dávalo do tuku, ale jedli jsme jen lístky, stvoly byly tvrdší
2. 11. 2010 22:38
Tak to také hledímCeler máme rádi,určitě vyzkouším+6
2. 11. 2010 21:15
Ešte som sa chcela spýtať, lebo z fotiek mi nie je jasné, treba nechať časť tej "byle" - tých hrubších stoniek a smažiť s tým, alebo listy otrhať a nahádzať, ponoriť do cestíčka a potom smažiť?
2. 11. 2010 21:08
Já se picnu!!
2. 11. 2010 21:05
Chystám sa vyberať zeler zo zeme a budem smažiť vňať! Listov už mám nasušených dosť...
BILKOVAI, tú petrželkovú vňať nasucho smaženú vo fritovači som niekde videla na tanieri, viac menej ako jedlú ozdobu...
BILKOVAI, tú petrželkovú vňať nasucho smaženú vo fritovači som niekde videla na tanieri, viac menej ako jedlú ozdobu...
2. 11. 2010 20:41
jajine, ja som tú magdalenkinu cibuľku robila a je vynikajúca ( magdalenka, ešte raz vďaka ), takže si viem predstaviť aj tú zelerovú vňať. Díky + 4
2. 11. 2010 20:35
Vidím,že smažit se dá opravdu všechno.Moje švagrová smaží řapíky špenátu
2. 11. 2010 20:17
Děkuji za body i za inspiraci na smažení pórku, naťové cibulky a petrželkyto zase neznám já
2. 11. 2010 19:38
ja som tiež prekvapená,ale smažiť sa dá všeličo...baza,tekvicové kvety a ja často vysmážam pórskúsim to
2. 11. 2010 19:37
Ja som smažila vňaťovú cibuľku, preto nevidím dôvod, prečo by sa nedala aj vňať zeleru. Super!
2. 11. 2010 19:03
Tak to by mně v životě nenapadlo. Možná by šla smažit i petrželová nať? Tu já totiž miluju A taky mně napadlo osmažit třeba řapíkatý celer. Ten mám taky moc ráda. Každopádně oceňuju originální a velmi úsporný /krizový/ nápad....3
2. 11. 2010 18:49
Já takhle smažím na jaře jitrocel Celer máme rádi, vyzkouším
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Bezlepkové ovesné lívanečky s banánem
Přidáno před 7 hodinami
Cizrnové kari s brokolicí a rajčaty
Přidáno před 8 hodinami
Mrkvové muffiny s kokosem
Přidáno před 22 hodinami
Houbová omáčka s hovězím masem
Přidáno před 23 hodinami
Pánský štrůdl boubelák
Přidáno 10. 6. 2024 14:49
Smažená rýže zero waste
Přidáno 10. 6. 2024 14:48
Právě bylo uvařeno:
Smetanové brambory s kuřecím masem
Hankadr uvařila před 49 minutami
Švýcarské ražničí
mrbrejtak uvařila před 1 hodinou
Kuřecí prsa s překvapením
malirka uvařila před 1 hodinou
Cuketa s mrkví, řapíky a pórkem v kuskusu
Magdalena.Dobromila uvařila před 2 hodinami
Kuřecí játra v marinádě
PetraCy uvařila před 2 hodinami
Jednoduchý houbový guláš
Smirny uvařila před 3 hodinami
Burger z červené čočky
Majda07 uvařil před 3 hodinami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Petaja uvařil před 5 hodinami
Francouzské brambory
PokusOmyl uvařila před 5 hodinami
Křidélka pečená s novými bramborami
Lennulinka uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Bratislavské rožky: Legendární slovenské pečivo z kynutého těsta je vynikající s makovou i ořechovou náplní
Jak bezpečně užívat jablečný ocet? Maximálně dvě lžíce ve sklenici s vodou před nebo po jídle, a to jen krátkodobě
Jak pěstovat cibuli zimní, sečku. Mrazuvzdorná vytrvalá rostlina je cenným přírůstkem do zahrady
Další recepty
Tématické fráze: celerová nat celerová nať recept celerová nat recepty celerové listy nať z celeru rapikaty celer nať nat řapíkatého celeru čaj z natě celeru čerstvá celerová nať celer nať recepty v těstíčku recepty z celerové natě celerove nate nať celerová nať čaj recept na nať řapíkatého celeru byle maso recepty na celerovou nať celerovanat celerova vnat
Suroviny: nať celerová, vejce, mouka hladká, sůl
Celerová nať v těstíčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vZV8
12 názorů