Řízky na Moravance nebo Hradišťance
Suroviny
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Dělávám tak hlavně řízky, které zbyly z předešlého dne, protože ohřívané už nemají tak dobrou chuť a jsou tužší. Tyto jsou měkké. Strouhanka z nich neodpadává. Kdo nemá rád příliš ostrá jídla, použije raději Hradišťanku. Recept mám od známé.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
8. 2. 2011 00:29
8. 2. 2011 00:28
8. 2. 2011 00:17
7. 2. 2011 21:26
7. 2. 2011 20:59
7. 2. 2011 20:25
já moc nemám důveru k těm zeleninkovým směskám , radej využívám přírodní, ale pak taky nemám tak dobré papání
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Marinované kuřecí soté se zeleninou
Přidáno před 1 hodinou
Jablkové růžičky z listového těsta
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí nugetky trochu jinak
Přidáno před 8 hodinami
Borůvkový dort s kakaovým korpusem s citronovým krémem z mascarpone
Přidáno před 12 hodinami
Rozmarýnová kuřecí játra na víně
Přidáno před 12 hodinami
Jahodový koktejl s mátou
Přidáno před 12 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Cuketovo - celerové placičky z trouby
VACLAVKA123 uvařila před 1 hodinou
Brokolicová polévka
Kerysha uvařil před 1 hodinou
Extra rychlé lívance
VrboHele uvařila před 1 hodinou
Rychlý hrnkový ovocný koláč s drobenkou
Lennulinka uvařila před 1 hodinou
Ořechová náplň (nejlepší, co znám)
Panova uvařila před 2 hodinami
Kosmatice v banánovém těstíčku
Kava 2 uvařila před 2 hodinami
Sírovec v trojobalu
matice uvařil před 2 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky
Vrtule1980 uvařila před 3 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
Bajja89 uvařila před 5 hodinami
Rychlá smetanová pepřová omáčka
Bajja89 uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Moravanka je oblíbená zeleninová směs, kterou si můžeme koupit hotovou. Využijeme ji ve studené kuchyni i při vaření
Jak na nejlepší těstíčko na obalování řízků. Takhle připravíte sýrové, česnekové, sezamové a další oblíbená těstíčka k obalování
Roman Staša radí, co si připravit k hokeji za 15 minut: Na toast použijte fígl s máslem, říká vítěz MasterChefa
Další recepty
Tématické fráze: vepřové maso na moravance kotlety na moravance vepřové na moravance veprové plátky na moravance maso na moravance krkovice na moravance kotleta na moravance krkovička na moravance kuřecí maso na moravance rizek na moravance vepřové řízky na moravance řízky s moravankou vepřové maso na zelenině moravanka zbylé řízky plecko na moravance kureci na moravance plátky na moravance kuřecí maso zapečené na moravance kuřecí řízky s moravankou kuřecí řízky na moravance
Suroviny: řízek vepřový, vejce, mouka hladká, strouhanka, sůl, zelenina sterilovaná, máslo, olej
Řízky na Moravance nebo Hradišťance
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/koYv
21 názorů