Tvarohová bublanina s rybízem
Bublanina je jednou z nejzákladnějších a nejčastěji pečených moučníků u nás. V tomto receptu je těsto zvláčněno tvarohem. Ovoce samozřejmě můžete zvolit své oblíbené. Nicméně, rybíz bublaninu skvěle osvěží.
Suroviny pro 1 plech
1 plech
Nutriční hodnoty
Energie | 16 861 kJ / 4 030 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 131,62 g |
Tuky | 179,74 g |
Vláknina | 20,50 g |
Cholesterol | 1,12 g |
Sodík | 890 mg |
Sůl | 1,94 g |
Sacharidy | 461,20 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
24. 7. 2017 09:17
17. 6. 2011 10:02
14. 6. 2011 10:46
19. 2. 2011 22:00
to víš,že dám až spáchám
19. 2. 2011 21:59
19. 2. 2011 21:57
19. 2. 2011 21:51
19. 2. 2011 21:50
ale už mám uloženo
19. 2. 2011 21:46
19. 2. 2011 21:14
Remková..a ty nerej,jookompot jo,ten mám..ale mražené by bylo asi lepší
19. 2. 2011 21:06
19. 2. 2011 20:57
19. 2. 2011 20:53
19. 2. 2011 20:49
19. 2. 2011 20:48
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 6 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 11 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 13 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 15 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 16 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 18 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Tvarožník s drobenkou
8181bartova uvařila před 2 hodinami
Předjarní bramborový salát
Marvi uvařila před 3 hodinami
Špenátové palačinky s tvarohem
bajcurka uvařila před 5 hodinami
Salát Coleslaw
Komtesina uvařila před 5 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Madmaus uvařila před 6 hodinami
Ovesné sušenky s jablky
_Bea_ uvařila před 6 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Astonka uvařila před 6 hodinami
Dršťková polévka I
vladhn uvařil před 8 hodinami
"Tiramisu" po česku
projach uvařila před 8 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Anet1000 uvařila před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
7 tipů, jak na nejlepší bublaninu: Důležitý je druh těsta i ovoce a taky správná teplota trouby. Co ještě nepodcenit?
Připravit bublaninu je snadné. Poradíme, jak na to, aby ovoce zdobilo její povrch a neklesalo
Deset nejčastějších otázek a odpovědí na téma rybíz. Jak ho nejlépe zpracovat a na co všechno se dá využít
Další recepty
Tématické fráze: rybízová buchta s tvarohem tvarohová buchta s rybízem rybízová bublanina s tvarohem buchta s červeným rybizem buchta s tvarohem a rybízem buchta s cernym rybizem buchta s rybízem a tvarohem tvarohová buchta s černým rybízem bublanina s rybízem a tvarohem bublanina s černým rybízem rybizova bublanina buchta s červeným rybízem a tvarohem bublanina s tvarohem a rybízem tvarohová rybízová buchta rybízová tvarohová buchta tvarohovo rybizova buchta rybízová buchta červeny rybiz bublanina bublanina s tvarohem buchta tvaroh rybíz
Suroviny: vejce, tuk rostlinný, cukr moučkový, tvaroh, krupice, mléko, kůra citronová, šťáva citronová, ovoce, tuk, strouhanka
Tvarohová bublanina s rybízem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xVq3
16 názorů