Suroviny
Porce: 8-10
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 872 kJ / 3 076 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 405,00 g |
Tuky | 107,59 g |
Vláknina | 50,89 g |
Cholesterol | 1,46 g |
Sodík | 1,27 g |
Sůl | 2,78 g |
Sacharidy | 98,56 g |
Postup přípravy
Sójovové kostky zalejeme horkým vývarem, který jsme si připravili z 500 ml vody a bujónu. Necháme asi 10 minut nabobtnat, ocedíme, trochu vymačkáme a společně s játry pomeleme. Přidáme prolisovaný česnek, koření, petrželku, osolíme a podle potřeby zahustíme strouhankou. Necháme asi 5 minut odpočinout, tvarujeme knedlíčky, které vhazujeme do vařícího vývaru z kostí. Krok 4: Knedlíčky můžeme taky protlačovat do vývaru přes cedník na halušky.
Zveřejněno 16. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka z kostí s játrovo-sójovými knedlíčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wE1R
Moje poznámka
Polévka z kostí s játrovo-sójovými knedlíčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wE1R
Nejnovější recepty
Jarní polévka s růžičkovou kapustou
Přidáno před 4 hodinami
Mini mazance s meruňkami
Přidáno před 4 hodinami
Biskupský beránek
Přidáno před 19 hodinami
Barevná vajíčka
Přidáno před 21 hodinami
Pikantní segedínský guláš
Přidáno před 21 hodinami
Extra rychlé rohlíkové knedlíky
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Biskupský beránek
janina8 před 6 minutami
Knedlík z polenty
Denade před 13 minutami
Kokosový beránek
Mikinka30 před 28 minutami
Velikonoční nádivka - jak ji dělám já
Blazenka před 1 hodinou
Hrníčková bábovka
káťa před 1 hodinou
Mazanec
VeraStranska před 1 hodinou
Segedínský guláš
Dasa89 před 1 hodinou
Klasický ruský boršč
Dasa89 před 1 hodinou
Nádivka velikonoční
AnulkaB před 2 hodinami
Velikonoční beránek s vaječným koňakem
misinka2537 před 2 hodinami
Tématické fráze:
polévka z kostí,
navod na jatrove knedlicky,
játrové knedlíčky do polévky,
vepřové játrové knedlíčky do polévky,
vepřové játrovými knedlíčky,
knedlíčková polévka z vepřových kostí,
jatrove knedlicky do polivky,
polévka z kostí s játrovými knedlíčky,
500 g jatrove knedlicky do polevky,
500 g recept na játrové knedlíčky do polévky,
játrové knedlíčky 250g jater,
játrové knedlíčky doba varu,
návod na přípravu játrových knedlíčků,
polévka s kostí s játrovými knedlíčky,
sojove kost v polevce,
vývar z kostí s knedlíčky,
kde koupit kosti,
vývar z kostí doba
Suroviny:
kost hovězí,
mrkev,
petržel,
celer,
cibule,
paprika čerstvá červená,
libeček,
pepř celý,
koření nové koření,
sůl,
petrželka zelená,
játra hovězí,
kostky sojové,
bujon kuřecí,
česnek,
vejce,
majoránka,
pepř mletý,
sůl,
strouhanka,
petrželka zelená,
nudle
Komentáře (10)