Suroviny
Porce: 4 kusy
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 490 kJ / 2 507 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 70,50 g |
Tuky | 48,46 g |
Vláknina | 36,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 38 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 436,68 g |
Postup přípravy
Krok 1: Suroviny na omládek necháme pekárnou jen umíchat, bez předehřevu a pak, v zavřené, 45 minut kynout.
Krok 2: Přidáme zbytek surovin (mimo bazalku) a opět bez předehřevu necháme umíchat těsto. Chvilku před koncem mísení vsypeme i bazalku.
Krok 3: Těsto je volnější, je lépe nechat ho vykynout v míse.
Krok 4: Vykynuté propracujeme, rozdělíme na 4 dílky, z každého uděláme bulku a 10 minut necháme odpočinout. Poté ji rozválíme do bagety, uložíme do bagetového plechu a necháme nakynout.
Krok 5: Potřeme vodou s trochou solamylu, posypeme semínky a dáme upéct do rozehřáté trouby (200°C, asi 20 minut).
Zveřejněno 15. 7. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
"Baguette italiano" (bagety)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rgvB
Moje poznámka
"Baguette italiano" (bagety)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rgvB
Nejnovější recepty
Citronový chlebíček
Přidáno před 57 minutami
Skořicový perník
Přidáno před 13 hodinami
Hovězí po plzeňsku
Přidáno před 13 hodinami
Barevný čočkový salát
Přidáno před 13 hodinami
Zimní broskvový koláč
Přidáno před 13 hodinami
Kuřecí nudličky na kmíně s bramborovými šiškami
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Ladislav Špaček popsal, jak vypadají novoroční obědy prezidenta s premiérem: Našly se i velmi trapné momenty, říká
Bizarní jídelní výstřelky z historie: Podával se džem z rybího měchýře, vařilo se pivo s kohoutem a pekly se koláče s živými ptáky
Bavorský štrúdl: Křehký a vláčný moučník s dvěma speciálními ingrediencemi, které výrazně vylepší jeho chuť
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nejjednodušší halušky/nočky
Koudelikova Jana před 10 minutami
Černé řezy s tvarohovým krémem s mandlovou příchutí
Moanka před 2 hodinami
Muffiny s ořechy a čokoládou
Dasis před 3 hodinami
Kávové řezy
daniela1262 před 4 hodinami
Jemné domácí houskové knedlíky
Styliane před 8 hodinami
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem
MarcelaPa před 8 hodinami
Tvarohové lívance
Hanes před 11 hodinami
Drožďové knedlíčky
Ryngle před 11 hodinami
Tatarák Habunda
Lucie1001 před 14 hodinami
Lotus cheesecake z tvarohu (bez pečení)
Evelline před 15 hodinami
Tématické fráze:
bagety recept,
bageta z kvásku,
mražené bagety,
top recepty bagety,
recept na bagety,
recept na bagetu,
jak se dělají bagety,
nadýchaná bageta,
bagety z kvásku,
kvaskove bagety,
co dát do bagety,
bageta recept,
nadychane bagety,
bageta,
bagety,
bagety z žitného kvásku,
slaďenka,
sladovit,
recepty na bagety,
chlebové bagety
Suroviny:
voda,
sladěnka,
droždí,
mouka hladká,
voda,
česnek,
olej olivový,
protlak rajčatový,
bazalka čerstvá,
mouka polohrubá,
mouka chlebová pšeničná,
mouka hladká,
sůl
Komentáře (32)