Voňavý divoký pekáč
Pokud máte rádi česnek a kořeněná jídla, zkuste kuřecí maso proložit uzeným, přidat bylinky a zasypat spoustou cibule a česneku. Šťávu z cibule doplněnou uzeným vývarem pak stačí jen zahustit a doplnit vhodnou přílohou.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 1 501 kJ / 359 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,04 g |
Tuky | 0,61 g |
Vláknina | 19,74 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 34 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 46,20 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 9. 2011 18:30
vseumel:fotka ne..ale já jo..při pohledu na ni
9. 9. 2011 18:22
Tento recept je moc prima. Už vím co se mi líbí, tvůj styl aranžmá jídla. Není to moc do moderna, fotka nevypadá hladově.
9. 9. 2011 17:41
9. 9. 2011 16:38
Dnes je to samá divočina!
9. 9. 2011 14:18
1974andrea:Andrejko, skvělý recept, přímo bomba, mám ráda kombinovaná masa a když se ty chutě prolnou-och mňam Dávám ti 9.boda
9. 9. 2011 13:27
Nejen jídlo,ale i fotky jsou k nakousnutí +7.
9. 9. 2011 13:25
Simona Kucerova:, varilamyskakasicku:, magdalenka: Děkuji, ta vůně nejde ani vyvětrat
9. 9. 2011 13:14
jo tak to je teda žranicesuper moc se mi to líbí+1
9. 9. 2011 12:50
paráda,Andrejko,
9. 9. 2011 12:50
Asi už nie je čo dodať...krása a krása...
9. 9. 2011 12:31
rebeka:Včera večer v Pohlreichovi jsem se musela smát, ten brněnský kuchař říkal : Máme víno bílé, červené a pro Pražáky. Dobře jim tak
9. 9. 2011 12:28
1974andrea:no právě a mám výborné vínečko..z jihu Moravy..od dobrých ludí
9. 9. 2011 12:25
rebeka:To bílé, abys mohla zkusit i ty. Cukety nedošly, neboj, ještě z nich něco vymyslím
9. 9. 2011 12:22
Úplně cítím tu vůni...
9. 9. 2011 12:15
cuketky už asi došly,koukám a tady něco pro masožravce
parádní výtvor
a bílé..hmmm...to se bude muset prubnout
parádní výtvor
a bílé..hmmm...to se bude muset prubnout
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kedlubnový salát
Přidáno před 53 minutami
Sýrovo kuřecí mleté nugety
Přidáno před 2 hodinami
Česnekové výhonky se slaninou
Přidáno před 13 hodinami
Gyóza knedlíčky
Přidáno před 16 hodinami
Jogurtový chlebíček
Přidáno před 16 hodinami
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
Přidáno před 17 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Zeleninová polévka s domácími nudličkami
ffrenciss666 uvařila před 8 hodinami
Kuřecí vývar se zeleninou
ffrenciss666 uvařila před 8 hodinami
Pečené gnocchi se žampiony a cibulí
Tyna2015 uvařil před 13 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Moanka uvařila před 14 hodinami
Bublanina
VeronikaRob uvařila před 15 hodinami
Blesková polévka s vaječnou jíškou
MamkaTerka uvařila před 16 hodinami
Smetanové brambory s kuřecím masem
Hankadr uvařila před 18 hodinami
Švýcarské ražničí
mrbrejtak uvařila před 19 hodinami
Kuřecí prsa s překvapením
malirka uvařila před 19 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Tymián využijeme v kuchyni hlavně do marinád a k ochucení masa. Jeho léčivé účinky nám pomohou v domácí lékárně
Čím zahustit polévky a omáčky? Jíška je klasika, ale co třeba vyzkoušet červenou čočku, pohanku nebo hrašku
Jak si připravit vonné bylinkové sáčky: Krásně provoní náš domov
Další recepty
Tématické fráze: jídlo z jednoho pekáče recepty na jídlo z jednoho pekáče jídla z jednoho pekáče divoký česnek divoký česnek recepty divoký česnek recepty recepty z jednoho pekáče česnek divoký brněnský dort fotopostup brněnský dort-fotopostup nadívané kuře z jednoho hrnce kuřecí paličky z jednoho pekáče pecena kachna s kralikem divoky spenat jídla v v jednom pekáči jídlo do z jednoho pekáče pokrmy z jednoho pekáče recepty do pekáče pecene kure s kralikem vonavý pekáč
Suroviny: žebra uzená, paličky kuřecí, cibule, česnek, česnek, víno bílé, bobkový list, jalovec, koření nové koření, paprika čerstvá červená, rozmarýn čerstvý, tymián čerstvý, vývar z uzeného masa, omáčka sojová, máslo
Voňavý divoký pekáč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vmNV
47 názorů