Domácí paštika s griotkou a brusinkami
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 10 739 kJ / 2 567 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 94,75 g |
Tuky | 215,74 g |
Vláknina | 11,12 g |
Cholesterol | 2,79 g |
Sodík | 2,81 g |
Sůl | 6,98 g |
Sacharidy | 48,85 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
31. 12. 2011 12:21
Hotovo, pobíhá první ochutnávka a úspěch z vepřových jater je konzistence hutnější, ale nevadí, pomazává se po jednotlivých soustech, chuťově nemá chybu díky za inspitaci dovoluji si přidat foto
30. 12. 2011 21:10
senky: Jani, po čtyřiadvaceti hodinách nakouknu - a jaké milé překvapení tady!!!...potěšila jsi mě a doufám, že si pochutnáte. Děkuju za vyzkoušení.
Ještě k barvičce - udělala ji griotka, ale musím se přiznat, že jsem ještě přicmrdla šťávu z brusinkové zavařeniny...
Ještě k barvičce - udělala ji griotka, ale musím se přiznat, že jsem ještě přicmrdla šťávu z brusinkové zavařeniny...
30. 12. 2011 15:54
Paštička mě dostala chladí se v lednici
Protože u nás se kuřecí játra nejí, použila jsem játra vepřová, snad to nevadí Místo griotky portské, chuť je velmi lahodná Ochutnávače jsem nestačila odhánět
Bod posílám hned, o výsledku nepochybuji
Protože u nás se kuřecí játra nejí, použila jsem játra vepřová, snad to nevadí Místo griotky portské, chuť je velmi lahodná Ochutnávače jsem nestačila odhánět
Bod posílám hned, o výsledku nepochybuji
30. 12. 2011 15:12
No sakra,to je nádherná barvička paštiky a musí být hodně chutná.Moc krásná fotka Eli.
30. 12. 2011 13:49
Recept vypadá mňamózně. Zkusím paštiku udělat, ale bez badyánu, ten nemůžu ani cítit.
30. 12. 2011 10:10
Tak to je moc pěkná paštika, těším se i na tu druhou
29. 12. 2011 23:35
Super!
29. 12. 2011 23:27
Tohle vypadá +4
29. 12. 2011 23:13
Eliza:Děkuji, budu čekat na druhou variantu
29. 12. 2011 23:11
Hedwika: Portský je ještě lepší, to zas nenapadlo mě. Tu druhou paštiku vložím zítra, dnes už neee...
29. 12. 2011 23:05
Eliza: Prosím přidat , Griotku doma nemám,ale napadlo mne použít Portský
29. 12. 2011 23:02
Hedwika: zázvor jsem použila mletý, ne sušený strouhaný. Ale stejně je výsledek vždycky na tom kterém kuchaři, jde o inspiraci. Já jsem se také inspirovala několika různými recepty, které jsem našla.
Ještě jsem vyráběla druhou variantu, s červeným vínem a zeleným pepřem. Kdyžtak přidám...
Ještě jsem vyráběla druhou variantu, s červeným vínem a zeleným pepřem. Kdyžtak přidám...
29. 12. 2011 22:58
Příští týden vyzkouším, vypadá to moc papatelně. Nějak mi nesedí sušený zázvor, připadá mi jako piliny, proto použiji čerstvý. Posílám bodík
29. 12. 2011 22:54
29. 12. 2011 22:41
Moje první vyrobená paštika - snažila jsem se, aby měla hezkou barvu (díky griotce - je sice potřeba ji přesolit a přepepřit, aby se nechovala příliš sladce..) a hlavně, aby ničím nepřipomínala šedivou domácí paštiku mého dětství. Nikdy jsem ji už z trucu neochutnala, protože pocházela z přejetých zajíčků a srnek - a já v tom autě většinou seděla.
Děkuji za zájem a určitě vyzkoušejte, není to složité a chutná lahodně.
Děkuji za zájem a určitě vyzkoušejte, není to složité a chutná lahodně.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 10 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 12 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 14 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 15 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 17 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Tvarožník s drobenkou
8181bartova uvařila před 1 hodinou
Předjarní bramborový salát
Marvi uvařila před 2 hodinami
Špenátové palačinky s tvarohem
bajcurka uvařila před 4 hodinami
Salát Coleslaw
Komtesina uvařila před 4 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Madmaus uvařila před 5 hodinami
Ovesné sušenky s jablky
_Bea_ uvařila před 5 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Astonka uvařila před 5 hodinami
Dršťková polévka I
vladhn uvařil před 7 hodinami
"Tiramisu" po česku
projach uvařila před 7 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Anet1000 uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Buchty po ránu: Bezlepkový chléb podle Josefa Maršálka je krásně křupavý, božsky chutná a lepek nahradila nezvyklá surovina
Karolina Světlá si pochutnávala na specialitách z Podještědí: Vařilo se kyselo s chlebovým kváskem nebo carapanda
Další recepty
Tématické fráze: domácí játrová paštika s brusinkami paštika s brusinkami domácí brusinková paštika brusinková paštika zaječí paštika zaječí paštika recept játrová paštika s brusinkami domaci pastika vepřová paštika s brusinkami pastika s brusinkami recept domácí pastika recept játrová domácí paštika s brusinkami recept na domácí paštiku játrová paštika s griotkou paštika z vepřových jater s brusinkami kuřecí paštika s brusinkami pastika s brusinkama paštika z vepřových jater brusinkova pastika recept paštika portské
Suroviny: játra kuřecí, slanina anglická, cibule, česnek, máslo, brusinky, griotka, smetana ke šlehání, tymián, pepř černý, skořice mletá, koření hřebíček, badyán, zázvor, sůl
Domácí paštika s griotkou a brusinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nNp5
35 názorů