Fougasse
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 8 520 kJ / 2 036 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 57,75 g |
Tuky | 34,80 g |
Vláknina | 18,30 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 9 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 363,90 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Preferment dodá pečivu trochu jinou, plnější, rozvinutější chuť. Kdo vyzkouší, pochopí...
Zdroj: http://www.pekarnomanie.cz/
Ten, kdo si nechce hrát s výrobou listů, může z těsta udělat obyčejné, přesto neobyčejně chutnající, bagetky http://www.primapekarna.estranky.cz/clanky/rohliky...
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 3. 2013 10:58
17. 3. 2013 11:27
24. 2. 2013 14:39
18. 2. 2013 11:11
16. 2. 2013 22:18
16. 2. 2013 17:51
16. 2. 2013 17:34
16. 2. 2013 15:19
15. 2. 2013 20:48
sobota 7.20... zaděláno a fugasíčci kynou
15. 2. 2013 20:42
15. 2. 2013 20:09
Pridávam 2 fotky ako dôkaz, že som sa snažila
15. 2. 2013 09:20
Zdobení mám odkoukané z internetu, člověk jí opravdu i očima - tak se snažím domácí pečivo tvarovat různě....
janek53: vyšší dívčí? Kdepak! Výroba těsta je snadná a s jistým dobrým výsledkem a toto tvarování je pro muže - kreativce velmi vhodné
Preferment je vlastně předkvašené těsto, které tím, že kyne delší dobu, dá lépe, více vyniknout "základní", přirozené chuti bílého pečiva.
14. 2. 2013 19:55
14. 2. 2013 19:02
14. 2. 2013 18:43
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 5 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 7 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 7 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 9 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 10 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Peřinková buchta s pudinkem
LucieLP uvařila před 2 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Katerina98 uvařila před 3 hodinami
Brambory dušené na másle
Robyjika uvařila před 3 hodinami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Madleova uvařila před 3 hodinami
Kapustová polévka s červenou řepou
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 4 hodinami
Polská omáčka s vepřovým jazykem
daninako uvařila před 4 hodinami
Lahodné kuře-pečené v marinádě
Jan Nemec uvařila před 4 hodinami
Hlávkový salát se škvarečky
dexulka uvařila před 5 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
Zdenka13 uvařila před 5 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky
Jamca uvařil před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Domácí hrníčkový perník: Vláčný a voňavý je díky vlašským ořechům i koření. Jednoduchý moučník je brzy na stole
Francouzské brambory - jak je připravit podle oblíbených receptů. Jaké použít brambory, co k nim přidat a jak vše zapéct
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Další recepty
Tématické fráze: preferment z čeho udělat preferment zive lisovane drozdi fogasse bramborové fougasse fouggasse fougassi. fugasíčci recept na fouggase lisované kostičky droždí jak si vyrobit doma preferment fougasse z kvásku fugasse recepti.ru fugasse recept primapekarna.estranky.cz
Suroviny: voda, mouka hladká, droždí, voda, olej, sůl, cukr, mouka hladká, mouka chlebová pšeničná, mouka žitná chlebová, droždí
Fougasse
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jJ44
25 názorů