Pagáče s tykvovými semínky
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 18 708 kJ / 4 471 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 100,83 g |
Tuky | 272,71 g |
Vláknina | 34,90 g |
Cholesterol | 418 mg |
Sodík | 417 mg |
Sůl | 0,99 g |
Sacharidy | 385,95 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Vďaka celozrnnej múke a sádlu vyzerajú a chuťou pripomínajú škvarkové pagáče, tekvicové semienka im dávajú zvláštnu príchuť.
Sú dobré aj na druhý deň.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
24. 6. 2014 19:14
Anna Kocikova:Anička, dušička, ty vždy tak pohladíš...dík.
24. 6. 2014 15:09
Magduško,už jen na pohled to pohladí v žaludkuMáš je vážně krásné
21. 6. 2014 18:11
Bosana:som veľmi rada, vďaka aj za foto...milé.
21. 6. 2014 17:46
,místo margarínu jsem našla ve špajzu palmový margarím a použila jsem ho. Moc dobré, k pivu či vínku,poslala jsem Ti Magduška foto,nejsou jako tvoje,ale budu je určitě péct znovu. Dík za recept,bod už jsem připsala minule.
17. 6. 2014 18:26
Holky, potešili ste ma...a ešte viac potešíte, ak vyskúšate. Návšteva nechcela veriť, že v tom nie sú oškvarky. Že ich v pagáčoch vidia aj cítia!
17. 6. 2014 18:21
Bosana: Ak dáš len sádlo, pagáče budú veľmi krehké aj drolivé. Skús dať slabú decku oleja (okrem sádla), ak chceš ešte dnes vyskúšať. Tým množstvom som si nie istá, ale aspoň budeš vedieť do budúcna, ako na to. Budem rada za každú tvoju reakciu po upečení.
17. 6. 2014 18:09
Magduška,prosím napiš jestli má ten margarín nějakou roli, já mám svoje sádlo zavařené a musela bych margarín koupit až zítra a už jsem to chtěla prubnout a jak si opisuju recept tak jsem trochu rozpačitá....
17. 6. 2014 17:59
Magdi moc povedené pagáčky
17. 6. 2014 15:47
Tak to Magdi nemá chybu! Pořád v ingrediencích hledám škvarky a ony tam vlastně nejsou!
17. 6. 2014 13:15
Krásné pagáčky, určitě recept využiju
17. 6. 2014 12:44
Teda, to se ti povedlo!! Moc se mi to líbí+
17. 6. 2014 11:38
Magdi, paráda
17. 6. 2014 07:50
Uzasne, jsi opravdova "inovatorka a badatelka" co se tyce pripravy pagacu.
17. 6. 2014 07:14
Vyzerajú ako škvarkové a predsa nie sú škvarkové Ale sú úžasne krásne a zdravé. Máš to u mňa
17. 6. 2014 07:04
Moc se Ti povedly+
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cizrnové kari s brokolicí a rajčaty
Přidáno před 2 hodinami
Mrkvové muffiny s kokosem
Přidáno před 16 hodinami
Houbová omáčka s hovězím masem
Přidáno před 16 hodinami
Pánský štrůdl boubelák
Přidáno před 19 hodinami
Smažená rýže zero waste
Přidáno před 19 hodinami
Řízky naruby podle "Receptáře"
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí prsa s omáčkou
Bizon52 uvařila před 7 minutami
Sirup ze smrkových výhonků (pro Janinu)
Fitulka uvařila před 32 minutami
Kuřecí plněné plátky s vinnou omáčkou
mibrix uvařila před 50 minutami
Vepřová kýta se žampiony
PetraCy uvařila před 1 hodinou
Bublanina s jogurtem
Gudrunka uvařila před 3 hodinami
Hrnkový dort
Anetjjl uvařila před 12 hodinami
Kuřecí špízy
gabikka uvařila před 15 hodinami
Sekaná
.Bramburka. uvařila před 16 hodinami
Jednoduchý, rychlý chléb, kynutý v ošatce
Babka1964 uvařila před 18 hodinami
Buchta Himálaje
Luciik. uvařila před 18 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Manželé se „z donucení“ pustili do přípravy hot dogů: Vyrábíme vlastní klobásy, v obchodech jsme si nevybrali, říkají
Vynikající nakládaný libeček: Dokonale se uchová jeho chuť a typické aroma a kromě voňavé bylinky stačí jen dvě ingredience
Jak bezpečně užívat jablečný ocet? Maximálně dvě lžíce ve sklenici s vodou před nebo po jídle, a to jen krátkodobě
Další recepty
Tématické fráze: škvarkové pagáčky slovenské pagáče žitné pagáče slane tycinky s tykvovymi seminky dýňové pagáče jablečný kolač se semínky
Suroviny: mouka pšeničná, mouka celozrnná žitná, droždí čerstvé, mléko, cukr, margarín, sádlo vepřové, sůl, smetana zakysaná, semínka dýňová, vejce, semínka lněná, semínka slunečnicová
Pagáče s tykvovými semínky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v7DX
15 názorů