Pstruh lososovitý na červeném víně a smetaně
Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 3 748 kJ / 896 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,70 g |
Tuky | 88,50 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 181 mg |
Sodík | 824 mg |
Sůl | 2,05 g |
Sacharidy | 5,35 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Včera jsem v Lidlu narazila na tuhle rybku. Byla vedle chlazeného lososa a chvíli jsem váhala, ale jen chvilku :-). Neznámé je pro mne výzvou. Vynikající, jemná, lahodná rybka :-)
Pstruh obecný mořský je dravá ryba z čeledi lososovití. Je migrující forma pstruha obecného, která se vyznačuje stříbřitým zbarvením. Obdobně jako losos obecný, odplouvá ve věku dvou až tří let do moře a do řek se vrací před rozmnožováním. Od lososa obecného se liší hlavně ostře zakončenou ocasní ploutví.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
4. 8. 2014 08:32
4. 8. 2014 03:20
4. 8. 2014 03:20
3. 8. 2014 10:12
3. 8. 2014 07:33
3. 8. 2014 06:16
2. 8. 2014 20:49
2. 8. 2014 15:14
2. 8. 2014 14:09
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 13 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 15 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 16 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 18 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Tvarožník s drobenkou
8181bartova uvařila před 4 hodinami
Předjarní bramborový salát
Marvi uvařila před 5 hodinami
Špenátové palačinky s tvarohem
bajcurka uvařila před 7 hodinami
Salát Coleslaw
Komtesina uvařila před 7 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Madmaus uvařila před 7 hodinami
Ovesné sušenky s jablky
_Bea_ uvařila před 7 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Astonka uvařila před 7 hodinami
Dršťková polévka I
vladhn uvařil před 9 hodinami
"Tiramisu" po česku
projach uvařila před 9 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Anet1000 uvařila před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Pštrosí nebo skotské vejce: Ukážeme vám, jak tuto lákavou specialitu připravit
Karolina Světlá si pochutnávala na specialitách z Podještědí: Vařilo se kyselo s chlebovým kváskem nebo carapanda
Buchty po ránu: Bezlepkový chléb podle Josefa Maršálka je krásně křupavý, božsky chutná a lepek nahradila nezvyklá surovina
Další recepty
Tématické fráze: pstruh lososovitý pstruh na vine pstruh lososovitý v troube pstruh růžový pstruh v troubě na na smetane pstruh lososovity recept trouba pstruh na smetaně pstruh lososovitý zapečený losos lososovitý filety ze pstruha lososovitého recepty- pstruh lososovity-ruzovy recept pstruh lososovitý priprava losos na smetaně pstruh lososovitý recepty pstruh lososovitý mořský filet recept recepty pstruh lososovity pstruh lososovyty na vině recept na pstruha příprava pstruha čeveného příprava pstruha čeveného
Suroviny: pstruh, máslo, slanina uzená, sůl, šťáva citronová, smetana, víno červené, bylinky
Pstruh lososovitý na červeném víně a smetaně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rNvw
9 názorů