Jemná buchta z remosky
Suroviny
Porce: 6 - 8
Nutriční hodnoty
Energie | 5 499 kJ / 1 314 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 42,46 g |
Tuky | 19,37 g |
Vláknina | 6,00 g |
Cholesterol | 527 mg |
Sodík | 323 mg |
Sůl | 1,05 g |
Sacharidy | 239,55 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Další mé recepty najdete tady: http://www.merylas.estranky.cz/
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 4. 2022 17:50
5. 4. 2022 17:27
Část těsta jsem obarvila skořicí.
Rychlé a chutné.
6. 5. 2015 08:52
5. 5. 2015 21:22
Na dotazy bylo odpovězeno, taky děkuji.
Jen si myslím, že přece jen je rozdíl u pečení v troubě a nebo v remosce. Ta remoska peče shora, teplo se přenáší do mísy, ale jde hlavně o ten malý prostor, jak píše žížalka.
5. 5. 2015 13:53
5. 5. 2015 13:53
5. 5. 2015 13:49
5. 5. 2015 13:42
5. 5. 2015 13:08
5. 5. 2015 10:24
5. 5. 2015 10:15
5. 5. 2015 09:57
5. 5. 2015 09:51
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kedlubnový salát
Přidáno před 33 minutami
Sýrovo kuřecí mleté nugety
Přidáno před 1 hodinou
Česnekové výhonky se slaninou
Přidáno před 13 hodinami
Gyóza knedlíčky
Přidáno před 16 hodinami
Jogurtový chlebíček
Přidáno před 16 hodinami
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
Přidáno před 16 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Zeleninová polévka s domácími nudličkami
ffrenciss666 uvařila před 8 hodinami
Kuřecí vývar se zeleninou
ffrenciss666 uvařila před 8 hodinami
Pečené gnocchi se žampiony a cibulí
Tyna2015 uvařil před 13 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Moanka uvařila před 14 hodinami
Bublanina
VeronikaRob uvařila před 15 hodinami
Blesková polévka s vaječnou jíškou
MamkaTerka uvařila před 16 hodinami
Smetanové brambory s kuřecím masem
Hankadr uvařila před 18 hodinami
Švýcarské ražničí
mrbrejtak uvařila před 18 hodinami
Kuřecí prsa s překvapením
malirka uvařila před 19 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Radim dělá zálivky na saláty z fermentovaných rajčat: Propašovat se tam dá cokoliv, ale správný olej vytvoří symfonii
Holka u plotny radí: Domácí jahodová zmrzlina jen ze dvou surovin skvěle chutná a na přípravu stačí pouze mixér
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Další recepty
Tématické fráze: buchta z remosky buchta v remosce moučníky z remosky buchta do remosky buchty z remosky remoska recepty cuketová buchta z remosky moučník v remosce moučník z remosky recepty z remosky buchty v remosce recepty do remosky moučníky v remosce buchty do remosky remoska recepty moučníky recepty v remosce moučník do remosky remoska moučníky bábovka z remosky remoska buchta
Suroviny: vejce, cukr moučkový, cukr vanilkový, kůra citronová, olej, mléko, mouka polohrubá, prášek do pečiva
Jemná buchta z remosky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8xwg
13 názorů