Jahodová žemlovka s čokoládovo-jahodovou šlehačkou
Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 6 288 kJ / 1 503 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 35,85 g |
Tuky | 90,52 g |
Vláknina | 7,45 g |
Cholesterol | 414 mg |
Sodík | 653 mg |
Sůl | 1,62 g |
Sacharidy | 132,49 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 9. 2015 12:47
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Citrusový džem
Přidáno před 36 minutami
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 2 hodinami
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Právě bylo uvařeno:
Kadlikův "koziňon" z květů bezu
Alicia8 uvařil před 8 minutami
Bramborový guláš II.
Stokynka uvařil před 23 minutami
Hrnková buchta (s čímkoliv)
LucieMatouskova uvařila před 1 hodinou
Koláče po babičce
pechulike uvařila před 2 hodinami
Italská čočková polévka
kraloja uvařila před 4 hodinami
Kuře opékané nad ohněm
Infarkt uvařila před 5 hodinami
Francouzské palačinky
Petaja uvařila před 6 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 13 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 15 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 16 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak správně zalévat rajčata a kam je na balkoně či terase umístit: Pozor na severní stranu, déšť i denní dobu pro zalévání
Jak na dokonalý omáčkový základ podle Viléma Vrabce: Recept a postup českého šéfkuchaře zajistí perfektní výsledek
Hraběnčiny řezy: Dokonale vláčný moučník se šťavnatými plátky jablek pod slaďoučkou a nadýchanou sněhovou peřinkou
Další recepty
Tématické fráze: jahodová žemlovka zemlovka s jahodami a pudinkem žemlovka s pudinkem a jahodami recepty žemlovka žemlovka s jahodovym pudinkem žemlovka z jahod žemlovka s jahod žemlovka z jahod a tvaroh zemlovka bez tvarohu jahodova zemlovka s pudinkem žemlovka z toustového chleba se šlehačkou
Suroviny: chléb toustový tmavý, mléko, máslo, tvaroh měkký, med tekutý, žloutek, kokos strouhaný, jahody, cukr krupice, smetana ke šlehání, čokoláda bílá, máslo, jahody
Jahodová žemlovka s čokoládovo-jahodovou šlehačkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VKOX
1 názor