Lín na slanině
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 623 kJ / 149 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,14 g |
Tuky | 16,40 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 51 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,16 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Zdroj receptu – internet Tradiční recepty.cz.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 1. 2018 08:17
Maryje: Fotku nemazat, je pěkná. Někdy dělám ryby na sádle, jindy dávám slaninu. Děkuji za odzkoušení a obměnu receptu.
27. 1. 2018 18:04
Dnes jsem lína připravovala, sice jako filet na kmíně a opekla jsem na sádle, ale je to podobně jednoduchý a výtečný postup a proto jsem přidala fotku. Byla to pochoutka. Bod jsem už dala dřívě. Pokud by se vám fotka nezamlouvala, smažu ji.
1. 1. 2016 19:28
hanahcotton: pod váš komentář se můžu podepsat.
Ryby miluji a lín je dle mého názoru jedna z nejchutnějších ryb vůbec. A jak tvrdí pan Štěpnička, ryba nedoceněná. Škoda jen, že není běžně k sehnání a žádný zdatný rybář se v mém okolí nevyskytuje.
Ryby miluji a lín je dle mého názoru jedna z nejchutnějších ryb vůbec. A jak tvrdí pan Štěpnička, ryba nedoceněná. Škoda jen, že není běžně k sehnání a žádný zdatný rybář se v mém okolí nevyskytuje.
21. 12. 2015 19:38
Rybu na tenhle způsob jsem už dělala a pro změnu jsem vynechala máslovypečená anglická byla vynikající
21. 12. 2015 13:53
21. 12. 2015 10:16
Lín je náramně chutná ryba ať už se slaninou, nebo bez ní
20. 12. 2015 20:03
Lenunka:ale to už jsou úplně jiné recepty,to nemá s tímto receptem nic společnéhoa myslím,že i takto upravovanou rybku tak často neděláme.Ono záleží taky o jakou rybu jde,některá ryba je tak tučná,že ani to máslo už tam není vhodné
20. 12. 2015 19:51
Simona Skolakova: máš pravdu, smažený kapr není lehké jídlo, ale zas se tahle úprava dělá jednou za rok, je to spíš rituál
Anna Kocikova: Já na ryby opravdu preferuji máslo a bylinky, tymián, česnek a tak, max olivový olej, ale je jasné, že každý preferuje něco jiného a tenhle recept je určitě chutný
Anna Kocikova: Já na ryby opravdu preferuji máslo a bylinky, tymián, česnek a tak, max olivový olej, ale je jasné, že každý preferuje něco jiného a tenhle recept je určitě chutný
20. 12. 2015 19:35
Lenunka:no trošku bych nesouhlasilaprotože i vánoční smažený kapr není až tak lehké jídlo a přesto ho dělámea ještě s bram.salátem
Ale pokud si člověk chce udělat lehčí jídlo,tak samozřejmě zvolí rybku udělat dle jiného receptu
Ale pokud si člověk chce udělat lehčí jídlo,tak samozřejmě zvolí rybku udělat dle jiného receptu
20. 12. 2015 19:32
Nevím jak chutná línnikdy jsem neměla možnost tuto rybku ochutnat,ale mám ryby ráda a i na tento způsob by mi ryba chutnala
20. 12. 2015 17:54
Jiříku,moc fajn recept
Pstruha,nebo i filé obalené v plátcích angl.slaniny,nebo česnekovém boku máme také rádi
Lenunka:Klasika-máslo a bylinky...mňam,to je velice dobrá baštaU tohoto receptu ale těch pár plátků slaniny na lehkosti jídla nikterak neubere
Manžel,když někdy přinese domů sivena,tak ho pro jeho suché maso,také občas proloží plátky domácího uzeného bůčku
Pstruha,nebo i filé obalené v plátcích angl.slaniny,nebo česnekovém boku máme také rádi
Lenunka:Klasika-máslo a bylinky...mňam,to je velice dobrá baštaU tohoto receptu ale těch pár plátků slaniny na lehkosti jídla nikterak neubere
Manžel,když někdy přinese domů sivena,tak ho pro jeho suché maso,také občas proloží plátky domácího uzeného bůčku
20. 12. 2015 17:42
Ryba na slanině mi nedává smysl, rybu si člověk dělá, když chce lehké jídlo. Podle mě by stačilo to máslo a bylinky
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cizrnové kari s brokolicí a rajčaty
Přidáno před 4 hodinami
Mrkvové muffiny s kokosem
Přidáno před 18 hodinami
Houbová omáčka s hovězím masem
Přidáno před 18 hodinami
Pánský štrůdl boubelák
Přidáno před 21 hodinami
Smažená rýže zero waste
Přidáno před 21 hodinami
Řízky naruby podle "Receptáře"
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Petaja uvařil před 32 minutami
Francouzské brambory
PokusOmyl uvařila před 41 minutami
Křidélka pečená s novými bramborami
Lennulinka uvařila před 1 hodinou
Gratinovaná cuketa s brambory
Petaja uvařila před 1 hodinou
Kuřecí prsa s omáčkou
Bizon52 uvařila před 1 hodinou
Sirup ze smrkových výhonků (pro Janinu)
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Kuřecí plněné plátky s vinnou omáčkou
mibrix uvařila před 2 hodinami
Vepřová kýta se žampiony
PetraCy uvařila před 3 hodinami
Bublanina s jogurtem
Gudrunka uvařila před 5 hodinami
Hrnkový dort
Anetjjl uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Karamelový větrník na plech: Klasický zákusek s velkou vrstvou lahodného krému a nadýchané šlehačky v jednodušší verzi
Kyselina citrónová je opředena mnoha mýty. Víte, jak to s ní je doopravdy?
Další recepty
Tématické fráze: recept na lína lín recepty lín na másle lín recept lín top recepty recepty lín recepty na lína lin obecny recepty smažený lín recept lin recepty z lína lín lin na slanine jak udělat lína uprava lína lín v kuchyni lin se slaninou lín a jeho úprava recept lín na na másle lin na
Suroviny: lín, slanina anglická, citron, máslo, nať petrželová, sůl
Lín na slanině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wvz1
12 názorů