Pečené rösti se slaninou a parmazánem
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 2 102 kJ / 502 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,75 g |
Tuky | 42,15 g |
Vláknina | 3,30 g |
Cholesterol | 35 mg |
Sodík | 809 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 24,35 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Do oleje na pomazání se může přidat špetka mleté papriky, budou mít hezkou barvu.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 5. 2022 11:35
Velmi dobrý nápad. Ukládám.
16. 2. 2016 16:54
Rýchly a chutný recept.Primiešam ešte 2 kávové lyžičky vňaťky pažítky pre farebnosť a vylepšenie chuti. Pažítku aj iné vňate pokrájané zmrazím na zimu. Pečiem ho tiež na crisp programe ,lebo je chrumkavejšia a nemusí sa otáčať.
27. 1. 2016 11:56
mňam
23. 1. 2016 16:39
mika59:díky
23. 1. 2016 15:17
popoluska340:
23. 1. 2016 15:14
mika59 ja strasne rada skusam nove recepty,som maniacka,vzdy ukladam a skusam nove receptiky.Manzel len klasiku jedava,ale ja mam rada alchymiu.
23. 1. 2016 15:11
popoluska340: Já ti moc děkuji za vyzkoušení i fotky.
23. 1. 2016 14:50
Super obedik som mala dneska,budem robievat casto.
23. 1. 2016 10:50
dadka: Nemusí, sýr může být jakýkoliv nebo taky žádný. Je to dobré i jen tak.
22. 1. 2016 23:52
a musí to být jen parmazán,nejde to s jiným sýrem?
22. 1. 2016 12:14
Dělam je take sou super:
22. 1. 2016 12:09
Dělam je take sou super
21. 1. 2016 21:49
Danca: taky davam zpatky skob z vymackanych brambor. Pridavam bodik
20. 1. 2016 21:08
Mňam, ty máme moc rádi! . Já je dělám v mikrovlnce na CRISP... a ještě takovou maličkost: vymačkanou vodu z brambor nechám v misce ustát, po chvíli vodu sliju a usazený škrob přidám zpět k bramborám. Potom už není třeba přidávat solamyl a placičky krásně drží pohromadě
20. 1. 2016 19:22
+3. Jsou krásně vypečené do zlatova, to miluji. Rösti mám ráda a vždy jsem je dělala jen na pánvi, ale vyzkouším i tyto.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno před 14 hodinami
Citrusový džem
Přidáno před 17 hodinami
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 20 hodinami
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 21 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Právě bylo uvařeno:
Naložené ředkvičky
Zizalinka uvařila před 5 hodinami
Cibulovo - podmáslový chleba
Liborec uvařila před 5 hodinami
Kuře na zelí (kysaném)
veeraa uvařila před 6 hodinami
Jednoduché punčové řezy
michaelabur uvařila před 7 hodinami
Zmrzlina ze zavařených meruněk
slunicka uvařila před 7 hodinami
Libečková polévka
Jasol uvařila před 7 hodinami
Jednoduchý jahodový dort
LenkaHaas uvařila před 8 hodinami
Dýňová polévka se zázvorem a kari
Akninah uvařila před 9 hodinami
Zapečené kotlety se smetanou
petula177 uvařila před 10 hodinami
Kuřecí s chřestem na cidru
Fitulka uvařila před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Mezi nejkrásnější interiéry roku patří i pražská kavárna Kofínno nebo restaurace Marie B s tajemným menu
Plesné tašky z lednicko-valtického areálu: Bramborové placky jsou křupavé, krásně voní sádlem a úplně nejlepší jsou se škvarky
Jak na dokonalý omáčkový základ podle Viléma Vrabce: Recept a postup českého šéfkuchaře zajistí perfektní výsledek
Další recepty
Tématické fráze: rösti ze syrových brambor bramborové rösti v troubě rosti v troube rosti recept rosti z brambor recepty s parmazánem bramborové rösti pečené v troubě mango se slaninou rösti rosti brambory recept na rosti bramborové rösti rosti se slaninou pecene bramborove rosti bramborové rösty bramborové rösti recept bramborové roští s parmazanem parmazán recepty slanina v receptech rostti
Suroviny: brambory, slanina anglická, solamyl, sůl, pepř, sýr parmazán strouhaný, olej
Pečené rösti se slaninou a parmazánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VKX5
18 názorů