Pizza z domácí pekárny - vyzkoušeno
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 8 847 kJ / 2 115 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 58,25 g |
Tuky | 43,30 g |
Vláknina | 15,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4,01 g |
Sůl | 10,00 g |
Sacharidy | 365,27 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 2. 2017 22:08
cathleen: Ivka, piekla som v rozpálenej rúre. Piekla som podľa viacerých receptov tu z Topiek a v podstate všetky mi chutili. O tejto nevravím, že mi nechutila, ale nebolo to pravé orechové.
25. 2. 2017 16:20
Souhlasim s Cat.
Ja davam testo na horky plech, pouzivam s derovanym dnem. Po upeceni davam na chvilicku na mrizku, aby se nedelala para mezi upecenym testem a horkym plechem.
Ja davam testo na horky plech, pouzivam s derovanym dnem. Po upeceni davam na chvilicku na mrizku, aby se nedelala para mezi upecenym testem a horkym plechem.
25. 2. 2017 15:02
tejaja: to se divím, Teri, je to klasické těsto na pizzu, jako dělá většina lidí (a myslím, že už ho tady budeme mít víckrát) - i poměry sedí perfektně. Možná stačilo víc vypéct nebo péct prudčeji, a byla by chrumkavá ažaž
25. 2. 2017 12:57
Pizzu robím z polohrubej múky, teraz som urobila podľa receptu z hladkej, a nebolo to ono. Surové cesto bolo akoby gumové. Upečené nebolo zlé, ale nebolo to chrumkavé, ako mám rada. Skôr mi pripomínalo koláčové cesto, len bez cukru. Takže zjesť sa dalo, nebolo to zlé, ale nabudúce radšej iné.
21. 1. 2016 18:56
Smazala jsem fotku - autorka Perutýnka by asi koukala, kam se její obrázek zatoulal
21. 1. 2016 14:41
Pokud fotka není vaše, bude muset být odstraněna. Je sice pěkné, že je uveden zdroj receptu, ale fotky se z jiných webů nekopírují.
http://foto.dama.cz/foto.php?f=824537
http://foto.dama.cz/foto.php?f=824537
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 18 hodinami
Rajská omáčka z rajských
Přidáno 17. 5. 2024 23:12
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Právě bylo uvařeno:
Mořské vlnky
Leennkkaa uvařila před 1 hodinou
Bábovka bez vajec a bez mléka
Roman111 uvařila před 3 hodinami
Zapečené kotlety se smetanou a hořčicí
babice uvařila před 5 hodinami
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 8 hodinami
Rebarborový koláč s tvarohem
Matea uvařila před 8 hodinami
Cuketovo - vločkové placičky se sýrem
Matea uvařila před 8 hodinami
Ořechový dort s brusinkovou šlehačkou (bez mouky)
Matea uvařila před 8 hodinami
Majonéza bez vajec
svobi9 uvařila před 9 hodinami
Pečené uzené koleno
Martas_U uvařila před 9 hodinami
Uzené pečené koleno
Martas_U uvařila před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Placky se pečou a upravují na mnoho způsobů. Některé jsou velmi jednoduché, ale k chuti přijdou vždy
Plesné tašky z lednicko-valtického areálu: Bramborové placky jsou křupavé, krásně voní sádlem a úplně nejlepší jsou se škvarky
Rebarbora dá jedinečkou chuť koláčům i džemům. Nejezte ji syrovou a sklízejte pouze do letního slunovratu
Další recepty
Tématické fráze: pizza z domácí pekárny pica z pekarny těsto na pizzu z domácí pekárny testo na pizzu pekarna domácí pizza recept pizza s domaci pekarny pizza z pekarny pica do z domácí pekárny testo pizza pekarna pizza domaci pekarna testo na pizzu s domaci pekarny pizza testo v domaci pekarne těsto na pizzu z pekárny pekarna na picu pizza těsto do pekárny recept na pravou pizzu z domácí pekárny těsto na pizzu v pekárně recept na domácí pizzu domaci pekarna testo na picu pizza těsto recept z pekárny
Suroviny: voda, olej olivový, sůl, mouka hladká, droždí
Pizza z domácí pekárny - vyzkoušeno
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YNz0
6 názorů