Podmáslové bulky s listem
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 9 860 kJ / 2 357 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 65,60 g |
Tuky | 63,12 g |
Vláknina | 15,96 g |
Cholesterol | 12 mg |
Sodík | 6,54 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 373,58 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Podmáslové pečivo je velice chutné a doma žádané. Aby nebylo pořád stejného tvaru, dostaly tyto bulečky svrchu list…
Další moje recepty najdete na Pekárnománii ->http://www.pekarnomanie.cz
.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 6. 2019 08:06
Rudischova: sladěnka je sladový výtažek, který pomáhá kvasinkám k lepšímu rozjezdu. Koupíte ji ve zdravé výživě a vydrží velice dlouho (na mnoho pečení). Zkuste místo ní dát lžičku včelího medu
23. 6. 2019 07:58
Dobrý den, v receptu je zmíněná lžička sladěnky. O co prosím jde? Děkuji.Bóďa.
19. 3. 2017 14:53
radiator: děkuji, Mílo, i za fotečku
19. 3. 2017 14:46
Včera jsem je upekla a jsou výborné Uvnitř jsou vláčné, jakoby sametové a na povrchu křupavé Nemám je sice tak krásné jako ty, ale to na chuti nic nemění.
22. 3. 2016 21:32
Je sice dost hodin, ale já jsem na to dostala takovou chuť že si to jdu prostě upéct. Děkuju za recept
12. 3. 2016 20:55
mirca75: jé, Miruš, tebe jsem už dlouho neviděla!
Děkuji
Děkuji
12. 3. 2016 20:50
Cathleen, příliš sem už nepřijdu, ale tvé fotky jsou jako tvůj rukopis. Lákají a já vždy vím, kdo se pod nimi "skrývá". Opět nádhera a děkuju za inspiraci.
11. 3. 2016 09:48
Rozkosne bulky
11. 3. 2016 08:34
opět úžasné - luxus!
9. 3. 2016 09:23
to je další z Tvých skvostů jen mít ten čas, to by se to peklo
8. 3. 2016 21:40
Ivi,jsi velice nápaditáBulky vypadají moc hezky
8. 3. 2016 18:49
To prostě nemá chybu. Obdivuji tvoji nápaditost a šikovnost. A samozřejmě bodík.
8. 3. 2016 18:41
ty jsou úžasné
8. 3. 2016 18:34
Krása jako vždycky
8. 3. 2016 17:17
cathleen: To je pravda, při tomto jsem si vzpomněla, že za mého mládí jsme kupovali chlebík podmáslový, byl moc dobrý a tuším, že tehdy stál 6 Kčs
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Boží milosti s kysanou smetanou a šlehačkou
Přidáno před 3 hodinami
Letní rajčatový salátek
Přidáno před 4 hodinami
Bezlepkové ovesné lívanečky s banánem
Přidáno před 9 hodinami
Cizrnové kari s brokolicí a rajčaty
Přidáno před 10 hodinami
Mrkvové muffiny s kokosem
Přidáno 10. 6. 2024 17:44
Houbová omáčka s hovězím masem
Přidáno 10. 6. 2024 17:21
Právě bylo uvařeno:
Blesková polévka s vaječnou jíškou
MamkaTerka uvařila před 15 minutami
Smetanové brambory s kuřecím masem
Hankadr uvařila před 2 hodinami
Švýcarské ražničí
mrbrejtak uvařila před 2 hodinami
Kuřecí prsa s překvapením
malirka uvařila před 3 hodinami
Cuketa s mrkví, řapíky a pórkem v kuskusu
Magdalena.Dobromila uvařila před 4 hodinami
Kuřecí játra v marinádě
PetraCy uvařila před 4 hodinami
Jednoduchý houbový guláš
Smirny uvařila před 5 hodinami
Burger z červené čočky
Majda07 uvařil před 5 hodinami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Petaja uvařil před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Manželé se „z donucení“ pustili do přípravy hot dogů: Vyrábíme vlastní klobásy, v obchodech jsme si nevybrali, říkají
6 podmínek úspěchu při zpracování zvěřiny: Poradíme, na co si dát pozor
Jak bezpečně užívat jablečný ocet? Maximálně dvě lžíce ve sklenici s vodou před nebo po jídle, a to jen krátkodobě
Další recepty
Tématické fráze: podmáslové bulky bulky z podmasli
Suroviny: podmáslí, voda, olej, mouka hladká, sůl, droždí čerstvé
Podmáslové bulky s listem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wwn1
22 názorů