Přírodní hovězí kližka dušená v papiňáku
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 5 056 kJ / 1 209 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 186,44 g |
Tuky | 44,72 g |
Vláknina | 7,14 g |
Cholesterol | 458 mg |
Sodík | 709 mg |
Sůl | 1,80 g |
Sacharidy | 13,85 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 5. 2017 12:24
Na čerstvé maso jsem si zatím ještě netroufla.To by se podle mě muselo přidat víc tekutiny,ale maso by pak bylo spíš dušené,než pečené
rihana: linkstrem,když není na jídla z papiňáku zvyklá,možná může"něco"cítit,nevím,to nemůžu posouditU nás doma s tím také nikdo nemá problém
30. 4. 2017 20:12
29. 4. 2017 21:54
25. 4. 2017 20:05
linkstrem: V papiňáku vařila už moje babička,takže mi ty vůně a chutě příjdou normální,jsem na ně zvykláAle věřím,že kdo není na tento zbůsob vaření zvyklý,tak ten rozdíl může poznatJsem ráda,že se Vám suroviny líbí,děkuji
25. 4. 2017 14:37
25. 4. 2017 11:49
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 13 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 15 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 17 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 18 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Tvarožník s drobenkou
8181bartova uvařila před 4 hodinami
Předjarní bramborový salát
Marvi uvařila před 5 hodinami
Špenátové palačinky s tvarohem
bajcurka uvařila před 7 hodinami
Salát Coleslaw
Komtesina uvařila před 7 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Madmaus uvařila před 7 hodinami
Ovesné sušenky s jablky
_Bea_ uvařila před 7 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Astonka uvařila před 8 hodinami
Dršťková polévka I
vladhn uvařil před 10 hodinami
"Tiramisu" po česku
projach uvařila před 10 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Anet1000 uvařila před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Buchty po ránu: Bezlepkový chléb podle Josefa Maršálka je krásně křupavý, božsky chutná a lepek nahradila nezvyklá surovina
Johana Šílená manželovi připravovala nápoj lásky z hadího oleje, sama pila mandlové mléko a jedla výrazně kořeněné skopové
Rebarbora dá jedinečkou chuť koláčům i džemům. Nejezte ji syrovou a sklízejte pouze do letního slunovratu
Další recepty
Tématické fráze: dušena hovězí kližka hovězí maso v papinaku hovězí kližka v papiňáku hovězí klizka dusena hovězí kližka recepty hovězí klizka jak dlouho vařit hovězí v papiňáku dusene hovezi kližka v papináku dušené hovězí v papiňáku hovězí karabáček dušená kližka hovězí kližka recept pomalu dušená hovězí kližka hovězí kližka vcelku v papiňáku hovězí karabáček recept prirodni hovezi hovězí karabáček recepty recepty z hovězí kližky pomalu dušená kližka
Suroviny: kližka hovězí, vývar hovězí, olej, cibule, česnek, máslo, česnek mědvědí, sůl, pepř mletý
Přírodní hovězí kližka dušená v papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zgr2
6 názorů