Pikantní ledvinky s mrkví a rajčátky
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 9 676 kJ / 2 313 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 171,61 g |
Tuky | 168,65 g |
Vláknina | 11,95 g |
Cholesterol | 3,91 g |
Sodík | 4,34 g |
Sůl | 11,20 g |
Sacharidy | 22,30 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 6. 2017 20:20
Ivace64: S radosťou.
28. 6. 2017 20:14
tejaja: děkuji za radu
24. 6. 2017 22:42
Ivace64: no, uvidíme
24. 6. 2017 19:22
Jana Remkova: Jani, zkus někdy dát do mléka s octem, zatím největší úspěch, díky
24. 6. 2017 19:22
jemmy: zkus je, pak písni, děkuji
24. 6. 2017 17:28
Hodne dlouho jsem ledvinky nedelala,ja namacim taky prez noc do mleka.Tyto ledvinky muzou byt moc dobre
24. 6. 2017 11:04
Ledvinky dávám na noc většinou do kyselého mléka . Miluji tuhle dobrůtku
24. 6. 2017 07:52
Ivace64: Ak nemáš čas, aby hrniec prechladol sám, tak na odstavený hrniec na príklop daj utierku namočenú v studenej vode. Hrniec sa rýchlo ochladí, para skondenzuje.
23. 6. 2017 19:58
tejaja: díky,zkusím příště, někdy nevypouštím, někdy ano, podle času, jela jsem na oční a chtěla jsem manželovi dokončit oběd, tak díky za radu
23. 6. 2017 19:20
My sme vždy najprv odstránili kanáliky, až potom namočili do mlieka. Ale asi je každý zvyknutý inak. Z tlakového hrnca nikdy nevypúšťam paru, ale nechám ho prirodzene prechladnúť, aby sa otvoril sám. Ono v pare sú aj ostatné látky, nielen voda, ktoré vypustím do ovzdušia, pri prirodzenom chladnutí sa opäť skvapalnia a ostanú v pokrme.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Mrkvové muffiny s kokosem
Přidáno před 13 hodinami
Houbová omáčka s hovězím masem
Přidáno před 14 hodinami
Pánský štrůdl boubelák
Přidáno před 16 hodinami
Smažená rýže zero waste
Přidáno před 16 hodinami
Řízky naruby podle "Receptáře"
Přidáno před 16 hodinami
Toustové smaženky
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Bublanina s jogurtem
Gudrunka uvařila před 1 hodinou
Hrnkový dort
Anetjjl uvařila před 9 hodinami
Kuřecí špízy
gabikka uvařila před 12 hodinami
Sekaná
.Bramburka. uvařila před 13 hodinami
Jednoduchý, rychlý chléb, kynutý v ošatce
Babka1964 uvařila před 15 hodinami
Buchta Himálaje
Luciik. uvařila před 15 hodinami
Špagety s kečupovou omáčkou
domca.t.98 uvařila před 19 hodinami
Čočkovo-kroupová polévka s houbami
Gottfried uvařila před 20 hodinami
Šunkofleky
Morrigan123 uvařila před 20 hodinami
Koprová omáčka z mléka
Uciela uvařil před 20 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Vynikající nakládaný libeček: Dokonale se uchová jeho chuť a typické aroma a kromě voňavé bylinky stačí jen dvě ingredience
Holka u plotny radí: Domácí jahodová zmrzlina jen ze dvou surovin skvěle chutná a na přípravu stačí pouze mixér
Karamelový větrník na plech: Klasický zákusek s velkou vrstvou lahodného krému a nadýchané šlehačky v jednodušší verzi
Další recepty
Tématické fráze: ledvinky v tlakovem hrnci recepty na ledvinky
Suroviny: ledvinky vepřové, mrkev, rajče cherry, olej, cibule, sůl, slanina uzená, šťáva rajčatová, pepř cayenský, libeček, mléko
Pikantní ledvinky s mrkví a rajčátky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0n2X
10 názorů