Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 373 kJ / 806 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 44,46 g |
Tuky | 17,20 g |
Vláknina | 49,00 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 277 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 107,35 g |
Postup přípravy
Krok 1: Žampiony a bramboru nastrouháme na hrubo. Přidáme česnek, vejce, koření, mouku a strouhanku.
Krok 2: Mléko přidáváme postupně, směs by měla vypadat jako těsto na bramborák. Nenecháváme dlouho stát, protože žampiony pouští vodu.
Krok 3: Lžící klademe hromádky, které upravíme do placiček. Smažíme jako bramboráky z obou stran do zlatova.
Zveřejněno 3. 5. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Žampioňáky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0knG
Moje poznámka
Žampioňáky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0knG
Nejnovější recepty
Kuřecí polévka s pórkem
Přidáno před 53 minutami
Žampiony se zeleninou pečené v pečence
Přidáno před 6 hodinami
Sezamové sušenky
Přidáno před 8 hodinami
Hrnkové řezy s tvarohem a marmeládou
Přidáno před 11 hodinami
Kapustičky s mandlemi a krustou z parmazánu
Přidáno 30. 3. 2025 16:22
Vajíčková pomazánka s medvědím česnekem
Přidáno 30. 3. 2025 13:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Recept na rychlé muffiny s kousky čokolády
Milanito před 30 minutami
Obalovaný gothaj
radekfiala před 57 minutami
Frankfurtská jemná polévka
83spacir před 2 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
TherreSka před 2 hodinami
Knedlíky houskové - postup při výrobě - tvarování
Fitulka před 2 hodinami
Carpaccio z pečené červené řepy
Fitulka před 2 hodinami
Banánová buchta - hrnková
gahim před 2 hodinami
Miliónová polévka
Fitulka před 2 hodinami
Hrníčkový mazanec naší babči
kocka20 před 3 hodinami
Těstovinový salát
Maja77 před 3 hodinami
Suroviny:
žampióny,
brambory,
vejce,
česnek,
mléko,
mouka hladká,
strouhanka,
kmín mletý,
majoránka,
sůl
Komentáře (3)