Pečený bůček se švestkovými povidly a rozmarýnem
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 13 381 kJ / 3 198 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 119,42 g |
Tuky | 280,00 g |
Vláknina | 11,69 g |
Cholesterol | 368 mg |
Sodík | 483 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 46,99 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cizrnové kari s brokolicí a rajčaty
Přidáno před 4 hodinami
Mrkvové muffiny s kokosem
Přidáno před 18 hodinami
Houbová omáčka s hovězím masem
Přidáno před 18 hodinami
Pánský štrůdl boubelák
Přidáno před 21 hodinami
Smažená rýže zero waste
Přidáno před 21 hodinami
Řízky naruby podle "Receptáře"
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Petaja uvařil před 53 minutami
Francouzské brambory
PokusOmyl uvařila před 1 hodinou
Křidélka pečená s novými bramborami
Lennulinka uvařila před 1 hodinou
Gratinovaná cuketa s brambory
Petaja uvařila před 2 hodinami
Kuřecí prsa s omáčkou
Bizon52 uvařila před 2 hodinami
Sirup ze smrkových výhonků (pro Janinu)
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Kuřecí plněné plátky s vinnou omáčkou
mibrix uvařila před 3 hodinami
Vepřová kýta se žampiony
PetraCy uvařila před 3 hodinami
Bublanina s jogurtem
Gudrunka uvařila před 5 hodinami
Hrnkový dort
Anetjjl uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Retro okénko: Oplatky s náplní Svěženky, Dukla či Kávěnky se daly koupit za 1,50 Kčs a dělaly se v různých příchutích
Vynikající nakládaný libeček: Dokonale se uchová jeho chuť a typické aroma a kromě voňavé bylinky stačí jen dvě ingredience
Jak bezpečně užívat jablečný ocet? Maximálně dvě lžíce ve sklenici s vodou před nebo po jídle, a to jen krátkodobě
Další recepty
Tématické fráze: bůček na červeném víně s povidly pečený bůček omáčka z povidel k bůčku rozmarýn recepty pečený bůček s povidlím a se zelím vepřový bůček s povidly bůček na povidlech peceny bucek se švestkovou omáčkou
Suroviny: bůček, olej olivový, povidla švestková, sůl, pepř, kmín celý, česnek, rozmarýn
Pečený bůček se švestkovými povidly a rozmarýnem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j4Mv
0 názorů