Vlašáky v karamelu
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 10 243 kJ / 2 448 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 40,33 g |
Tuky | 162,90 g |
Vláknina | 15,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 11 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 197,28 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 11. 2020 19:23
Merylas: Nevadí, já ho použiju , už jsme "dlouho neměli" štrúdl, když nepočítám dnešní už sež...ný ! Ve čtvrtek, peču další.
Minulý týden bez štrúdlu, vyvolal štrúdlový absťák! A ještě furt mám jablíčka, strom se zbláznil!
Minulý týden bez štrúdlu, vyvolal štrúdlový absťák! A ještě furt mám jablíčka, strom se zbláznil!
17. 11. 2020 18:43
Merylas: Výborné, právě jsem si přinesla mističku z kuchyně. Myslela jsem, že to bude sladší, ale není, přesně dle mé chutě.
17. 11. 2020 18:08
Veronika.Hrozna: Příště dej přímo na papír na pečení, opravdu se Ti nepřilepí.
17. 11. 2020 17:55
mika59: Právě jsem je udělala a papír jsem trošičku namazala v jemné vrstvě máslem, pro jistotu ! Voní to báječně, jenom to je moc horké, tak jsem neochutnala.
16. 11. 2020 22:54
Veronika.Hrozna: Z pečícího papíru to jde dobře..
16. 11. 2020 22:36
mika59: Na ten papír se to nelepilo? Opravdu se to dá pak bez problému sundat? Já si občas v obchodě podobnou pochoutku dopřeju, ale není to nic moc. A teď mám dobré vlašské ořechy , k televizi na mls, by bodly!
16. 11. 2020 22:07
Merylas: Děkuji za vyzkoušení a pěknou fotku..
16. 11. 2020 17:46
Dovolila jsem si přidat foto k tomuto receptu. Pomalu už přemýšlím nad tzv. jedlými dárky, ale vše je třeba předem vyzkoušet. Ořechy nemám tak pěkné, jelikož to je nějaká odrůda ořešáku, kde jádra nejdou bez poškození ze skořápky vydolovat. Skořice jsem dala jen malinko, špetku. Jinak a bod.
25. 10. 2018 11:57
popoluska340:
24. 10. 2018 12:30
mam doma orechy z minuleho roku,tak ich idem spravit do karamelu
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cizrnové kari s brokolicí a rajčaty
Přidáno před 5 hodinami
Mrkvové muffiny s kokosem
Přidáno před 19 hodinami
Houbová omáčka s hovězím masem
Přidáno před 20 hodinami
Pánský štrůdl boubelák
Přidáno před 22 hodinami
Smažená rýže zero waste
Přidáno před 22 hodinami
Řízky naruby podle "Receptáře"
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Jednoduchý houbový guláš
Smirny uvařila před 14 minutami
Burger z červené čočky
Majda07 uvařil před 47 minutami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Petaja uvařil před 2 hodinami
Francouzské brambory
PokusOmyl uvařila před 2 hodinami
Křidélka pečená s novými bramborami
Lennulinka uvařila před 3 hodinami
Gratinovaná cuketa s brambory
Petaja uvařila před 3 hodinami
Kuřecí prsa s omáčkou
Bizon52 uvařila před 3 hodinami
Sirup ze smrkových výhonků (pro Janinu)
Fitulka uvařila před 4 hodinami
Kuřecí plněné plátky s vinnou omáčkou
mibrix uvařila před 4 hodinami
Vepřová kýta se žampiony
PetraCy uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Karamelové burisonové hrudky se rozplývají na jazyku. Nejdůležitější je správně připravit karamel a pak nechat hrudky ztuhnout
Po přípravě karamelu nám zůstane ulepené nádobí. Názorné video předvede snadné a rychlé odstranění karamelu
Jako od mistra cukráře: Vysoce efektní a přesto snadné ozdoby z karamelu zvládnete podle našeho návodu i doma
Další recepty
Tématické fráze: vlasaky ve se skořicí vlašaky vkaramelu karamel recept vlasaky v medu vlasaky recept na vlašáky v medu vlasaky s cukrem vlašáky recepty vlašáky v medu a skořici karamelove orechy se skorici vlasaky ve skorici ořechy v karamelu a skořici
Suroviny: ořechy vlašské, cukr, med, skořice, máslo
Vlašáky v karamelu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LylX
10 názorů