Pudinkový jablečník
Suroviny
Porce: 15 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 12 500 kJ / 2 988 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,69 g |
Tuky | 125,94 g |
Vláknina | 20,90 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 655 mg |
Sůl | 1,42 g |
Sacharidy | 396,43 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
14. 9. 2020 13:21
Michaela Medkova: moc a moc vám děkuji.
16. 10. 2019 18:31
Lenika: Děkuji, máte ho nádherný.
16. 10. 2019 12:57
Dobrá buchta, rychlovka co neurazí.
2. 12. 2018 19:49
Eja57: Já používám Heru máslová chuť , máslo také.
Michaela Medkova: Moc děkuji potěší to.
Michaela Medkova: Moc děkuji potěší to.
2. 12. 2018 17:16
Nevím, jestli autorka odpoví, ale prozkoumala jsem její recepty na pečení a VŠUDE je Hera...tam, kde bych já dala určitě máslo. Má to nějaký důvod? Kromě financí? Ano, jsou recepty, kde je Hera asi lepší než máslo - třeba těsto na závin, ale podle mne těch receptů je minimum.
2. 12. 2018 16:38
Dnes jsem pekla tento jablecnik a je moc dobrý,dekuji za recept
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cizrnové kari s brokolicí a rajčaty
Přidáno před 3 hodinami
Mrkvové muffiny s kokosem
Přidáno před 17 hodinami
Houbová omáčka s hovězím masem
Přidáno před 17 hodinami
Pánský štrůdl boubelák
Přidáno před 20 hodinami
Smažená rýže zero waste
Přidáno před 20 hodinami
Řízky naruby podle "Receptáře"
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Francouzské brambory
PokusOmyl uvařila před 9 minutami
Křidélka pečená s novými bramborami
Lennulinka uvařila před 57 minutami
Gratinovaná cuketa s brambory
Petaja uvařila před 1 hodinou
Kuřecí prsa s omáčkou
Bizon52 uvařila před 1 hodinou
Sirup ze smrkových výhonků (pro Janinu)
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Kuřecí plněné plátky s vinnou omáčkou
mibrix uvařila před 2 hodinami
Vepřová kýta se žampiony
PetraCy uvařila před 3 hodinami
Bublanina s jogurtem
Gudrunka uvařila před 5 hodinami
Hrnkový dort
Anetjjl uvařila před 13 hodinami
Kuřecí špízy
gabikka uvařila před 16 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Domácí vánoční punč uvaříte snadno z běžně dostupných surovin. Výborná je i nealkoholická varianta
Jak bezpečně užívat jablečný ocet? Maximálně dvě lžíce ve sklenici s vodou před nebo po jídle, a to jen krátkodobě
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Další recepty
Tématické fráze: jablečník recept jablečník s pudinkem jablecnik s ludinkem pudinky
Suroviny: vejce, mouka polohrubá, tuk hera, cukr moučkový, cukr vanilkový, pudink vanilkový, mléko, kypřící prášek do pečiva, jablko, tuk hera, cukr skořice
Pudinkový jablečník
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1AA3
6 názorů