Řecký guláš stifado z české trouby
Suroviny pro 5 porcí
5 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 9 811 kJ / 2 345 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 269,42 g |
Tuky | 66,33 g |
Vláknina | 66,37 g |
Cholesterol | 600 mg |
Sodík | 4,26 g |
Sůl | 10,50 g |
Sacharidy | 137,16 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Původně se dělal tento guláš z králičího masa, až později se začal v Řecku dělat z hovězího. Obojí je moc dobré. Výhodou toho z trouby je, že si ho nejméně 90 minut nemusíme všímat a vůbec troubu neotvíráme.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Česnekové výhonky se slaninou
Přidáno před 8 hodinami
Gyóza knedlíčky
Přidáno před 10 hodinami
Jogurtový chlebíček
Přidáno před 10 hodinami
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
Přidáno před 11 hodinami
Boží milosti s kysanou smetanou a šlehačkou
Přidáno před 14 hodinami
Letní rajčatový salátek
Přidáno před 14 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Zeleninová polévka s domácími nudličkami
ffrenciss666 uvařila před 2 hodinami
Kuřecí vývar se zeleninou
ffrenciss666 uvařila před 3 hodinami
Pečené gnocchi se žampiony a cibulí
Tyna2015 uvařil před 8 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Moanka uvařila před 8 hodinami
Bublanina
VeronikaRob uvařila před 10 hodinami
Blesková polévka s vaječnou jíškou
MamkaTerka uvařila před 10 hodinami
Smetanové brambory s kuřecím masem
Hankadr uvařila před 13 hodinami
Švýcarské ražničí
mrbrejtak uvařila před 13 hodinami
Kuřecí prsa s překvapením
malirka uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Samosběr třešní 2024: Velký přehled sadů po celé republice. Kilo je k mání už za 15 Kč, ale na některých místech je třešní málo
Jak nakrájet maso na guláš pro vynikající výsledek? Mrkněte na náš videonávod
Ředkve a jejich pěstování: Nenáročná zelenina je plná cenných živin, výborně chutná a dlouho vydrží
Další recepty
Suroviny: kližka hovězí, česnek, olej olivový, cibule, olej olivový, víno červené, ocet, med, skořice, bobkový list, koření nové koření, pepř černý, koření hřebíček, koření oregáno sušené, rozmarýn čerstvý, rajče sekané, protlak rajčatový, sůl, pepř mletý
Řecký guláš stifado z české trouby
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4NRk
0 názorů