Japonské UDON nudle s krevetami
Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Energie | 2 908 kJ / 695 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 69,76 g |
Tuky | 5,23 g |
Vláknina | 41,94 g |
Cholesterol | 310 mg |
Sodík | 4,84 g |
Sůl | 10,50 g |
Sacharidy | 72,40 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
26. 11. 2020 17:34
yanull: Ano samozřejmě i tato příprava je možná. Nicméně pokud se nejedná vyloženě o tygří krevety tak krevetám stačí opravdu i těch 5 minut aby se hezky udělali. Pokud však někdo chce mít jistotu, že budou krevety dobře propečené a zelí že se nespálí, může určitě použít postup, který jste zmínila
26. 11. 2020 17:06
Nejsem zběhlá v těchto jídlech, ale napadlo mě, zda by se neměly nejprve osmažit krevety, ty vyndat, udržovat teplé a po nich teprve dát zelí a krevety pak k němu vrátit. Je to ovšem momentální nápad, nemusíte se ho držet.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Citrusový džem
Přidáno před 1 hodinou
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 3 hodinami
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Právě bylo uvařeno:
Domácí bramborové gnocchi
Renaj uvařila před 23 minutami
Kadlikův "koziňon" z květů bezu
Alicia8 uvařil před 45 minutami
Bramborový guláš II.
Stokynka uvařil před 1 hodinou
Hrnková buchta (s čímkoliv)
LucieMatouskova uvařila před 1 hodinou
Koláče po babičce
pechulike uvařila před 3 hodinami
Italská čočková polévka
kraloja uvařila před 5 hodinami
Kuře opékané nad ohněm
Infarkt uvařila před 6 hodinami
Francouzské palačinky
Petaja uvařila před 6 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 14 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 16 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Tlusté japonské nudle udon: Skvěle nasáknou chuť vývaru nebo omáčky, ale nepsaným zákonem je, že je musíme srkat
Jaké jsou nejznámější druhy nudlí v asijských pokrmech a jak je připravit, aby chutnaly stejně dobře jako v asijském bistru? Poradíme, jak se v nich vyznat
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Suroviny: nudle, krevety, zelí bílé, feferonka, česnek, pórek, omáčka sojová, ústřicová omáčka
Japonské UDON nudle s krevetami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qyVp
2 názory