Salát tří čoček
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 10 009 kJ / 2 392 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 99,88 g |
Tuky | 127,23 g |
Vláknina | 79,24 g |
Cholesterol | 130 mg |
Sodík | 3,84 g |
Sůl | 9,56 g |
Sacharidy | 172,30 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 3. 2021 12:03
Eja57: Evička, to dlhé namáčanie je práve kvôli tej krátkej tepelnej príprave, praženiu. Vody vrávím málinko, len aby to neprihorelo.
25. 3. 2021 11:40
Já nad tím receptem pořád přemýšlím, že to bude moc. dobré o tom nemám pochybnost. Ale... tomu namáčení ne úplně rozumím. Belugu ani červenou nikdy nenamacim, a zelenou, hlavně Puy, taky ne. Všem stačí tak 20 minut, červené i 15....Ja bych dala najednou zelenou a Belugu a tak po 5 minutách přidala červenou, vody jen tak akorát. Ale je v tom nějaká finta kterou jsem asi nepochopila?
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno před 14 hodinami
Citrusový džem
Přidáno před 17 hodinami
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 19 hodinami
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 20 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Právě bylo uvařeno:
Naložené ředkvičky
Zizalinka uvařila před 5 hodinami
Cibulovo - podmáslový chleba
Liborec uvařila před 5 hodinami
Kuře na zelí (kysaném)
veeraa uvařila před 6 hodinami
Jednoduché punčové řezy
michaelabur uvařila před 6 hodinami
Zmrzlina ze zavařených meruněk
slunicka uvařila před 7 hodinami
Libečková polévka
Jasol uvařila před 7 hodinami
Jednoduchý jahodový dort
LenkaHaas uvařila před 8 hodinami
Dýňová polévka se zázvorem a kari
Akninah uvařila před 9 hodinami
Zapečené kotlety se smetanou
petula177 uvařila před 9 hodinami
Kuřecí s chřestem na cidru
Fitulka uvařila před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Mezi nejkrásnější interiéry roku patří i pražská kavárna Kofínno nebo restaurace Marie B s tajemným menu
Sázená vejce z toustovače: Připravte si je s krásně tekutým žloutkem
Jak na dokonalý omáčkový základ podle Viléma Vrabce: Recept a postup českého šéfkuchaře zajistí perfektní výsledek
Další recepty
Suroviny: čočka červená, čočka černá, celer řapíkatý, rajče cherry, polníček, slanina uzená, sýr tvrdý, olej olivový, saturejka, hořčice dijonská, omáčka sojová, ocet vinný bílý, pepř, sůl
Salát tří čoček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LKZW
2 názory