Párky na pivě
Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Energie | 842 kJ / 201 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,86 g |
Tuky | 0,34 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 20 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 29,10 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 1. 2010 17:25
sklidila jsem s tímto jídle u velké společnosti takový úspěch že tedka při každé větší sešlosti musím jej vařit pomalu v kotli
21. 12. 2009 13:58
Drobek máš pravdu, fakt, to střívko nechce ani pes, co naděláme. Poslední dobou ale musím na obranu špekáčků říct, že aspoň teda v Albertu tady u nás jsou lepší, než párkový. Aspoň teda chuťově, střívko sundávám.
20. 12. 2009 19:33
Když jsme se po létech "bloudění v cizině" podívali domů, splnili jsme si jedno přání, opéct si buřty na ohýnku. Co vám mám povídat, bylo to jeden z největších zklamání v mém životě. Nejdřív jsem si myslel, že je vina v mé hubě. Pak mi Anička řekla, že měla stejný pocit. A mnohem později jsem se dozvěděl, že opravdu co se pod jménem špekáčky prodává má s těmi co známe společné už jen to jméno. A to "střívko" v kterém to je
Přesto bod přidávám, protože tady to z místních "nedobrých" uzenin vyrobíme. Autor receptu dělal co mohl.
Přesto bod přidávám, protože tady to z místních "nedobrých" uzenin vyrobíme. Autor receptu dělal co mohl.
26. 11. 2009 12:10
20. 8. 2009 21:33
vybusna, párků je!! Jen sehnat dobré. My jezdíme na párky do Polska sem tam, já je zase tak strašně nemusím. Většina jich tady obsahuje více sóji, než masa, třebaže to UNIE zakazuje. Nedá se to ani opéct na ohni, je to někdy hnus. No a u nás to ani pes nežral telecí bývaly dobré, už jsem je dlouho neměla.
20. 8. 2009 20:56
ked ja sa vam priznam, ze som vobec netusila ze existuju ine parky ako hydinove (tu patria aj morcacie) a bravcove.
20. 8. 2009 20:37
Patricie, taky jsem si říkala..., ale recept není můj, tak s tím nic nenadělám
20. 8. 2009 20:35
Marti, hezká fotka.
Jenom by to chtělo přehodit do jiné kategorie. Je to ve "vepřové maso" a začíná recept 6 nožiček telecích párků.
Jenom by to chtělo přehodit do jiné kategorie. Je to ve "vepřové maso" a začíná recept 6 nožiček telecích párků.
20. 8. 2009 20:31
použila jsem dobré vázané špekáčky, skoro si myslím, že se na to pečení hodí víc, červenou papriku jsem už neměla, dala jsem žlutou + jedno nasekané rajče. Manžel mě opěvuje za to, že jsem je zase po delší době upekla Jinak mám podobný recept, do kterého ještě patří feferonky a kmín. Bodík
18. 8. 2009 13:19
Můj manžel je má taky moc rád a občas si je i uvaří. +
18. 8. 2009 12:43
Já jsem teď viděla něco podobného v časopisu Albert a taky jsem si říkala, že bych to zkusila, jen, myslím, že se to zapékalo a přišly tam nějaké ingredience navíc. Tohle se mi taky moc líbí
18. 8. 2009 10:54
Poznám,niekedy to robíme aj s klobáskami,je to naozaj dobrota Len tú kapiu dávam sterilizovanú,nie čerstvú.Dávam prvý bodík
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Bezlepkové ovesné lívanečky s banánem
Přidáno před 5 hodinami
Cizrnové kari s brokolicí a rajčaty
Přidáno před 7 hodinami
Mrkvové muffiny s kokosem
Přidáno před 21 hodinami
Houbová omáčka s hovězím masem
Přidáno před 21 hodinami
Pánský štrůdl boubelák
Přidáno 10. 6. 2024 14:49
Smažená rýže zero waste
Přidáno 10. 6. 2024 14:48
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí prsa s překvapením
malirka uvařila před 1 minutou
Cuketa s mrkví, řapíky a pórkem v kuskusu
Magdalena.Dobromila uvařila před 54 minutami
Kuřecí játra v marinádě
PetraCy uvařila před 1 hodinou
Jednoduchý houbový guláš
Smirny uvařila před 1 hodinou
Burger z červené čočky
Majda07 uvařil před 2 hodinami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Petaja uvařil před 3 hodinami
Francouzské brambory
PokusOmyl uvařila před 3 hodinami
Křidélka pečená s novými bramborami
Lennulinka uvařila před 4 hodinami
Gratinovaná cuketa s brambory
Petaja uvařila před 4 hodinami
Kuřecí prsa s omáčkou
Bizon52 uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Pařížskou šlehačku a pařížský krém zvládnete s našimi radami snadno. Víte, jak je od sebe rozpoznat?
Karamelový větrník na plech: Klasický zákusek s velkou vrstvou lahodného krému a nadýchané šlehačky v jednodušší verzi
Vynikající nakládaný libeček: Dokonale se uchová jeho chuť a typické aroma a kromě voňavé bylinky stačí jen dvě ingredience
Další recepty
Tématické fráze: párky na pivu párky na pivě recept párky na pivu parky v pivu párek na pivu párky párky na pivu recept buřty na pivě albert parek na pivě párky na pivě recept párky v pivě recepty z párku pivni parky recepty s parky jak dlouho vařit párky párek v pivu jak dlouho se vari parky pecene parky párky recepty jak dlouho vařit klobásu
Suroviny: párky telecí, cibule, kapie červená, kečup ostrý, pivo černé, sůl, pepř
Párky na pivě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qYrr
12 názorů