Poslední dětský dort
Recept ještě nebyl hodnocenUpečeme malý a velký korpus, posadíme asymetricky na sebe a pak už si jen hrajeme s čokoládou a marcipánem.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Upečeme malý a velký korpus, posadíme asymetricky na sebe a pak už si jen hrajeme s čokoládou a marcipánem.
Nejdříve ušleháme z bílků tuhý sníh. V elektrickém šlehači ušleháme žloutky, moučkový cukr, rum. vodu a olej do hustého krému, do kterého přidáme 1/4 sněhu a rozšleháme…
Korpus na dort:postup: bílky +cukr tak 3/4 ušlehat do tuha, žloudky +zbytek cukru ušlehat stačí drobet nemusí byt pěna!Potom vyšlehat směs ze žloudků a bílků +olej…
Vodu s tukem dáme hřát na plotnu. Až se tuk rozpustí, pomalu přisypeme mouku a vymícháme do hladka (stále na plotně). Necháme zchladnout, přidáme vejce a prášek do…
Punčové řezy jsou nám dobře známé. V tomto receptu je však najdeme v netradičním zpracování. Upečený piškot si nachystáme, obarvíme a postupně skládáme do formy tvaru…
Dávku rozdělíme na dva díly.Žloutky oddělíme od bílků. Vyšleháme je s cukrem, olejem a přimícháme mouku. Nakonec lehce přidáme vyšlehané bílky. Takto upečeme dva pláty…
Tvaroh , vejce , prosátou mouku s kypřícím práškem do pečiva a cukry vypracujeme v těsto , necháme ho v chladu asi 30 minut odpočinout , mezitím si oloupeme jablka ,…
Korpus : vajíčka vyšľaháme s cukrom a vodou, pridáme soľ, múku a kypriaci prášok. Do tortovej formy dáme papier a nalejeme cesto a jahody ( bez šťavy) a dáme piecť. …
Prosejte mouku a škrob a pak rozřízněte vanilkový lusk a vyškrabte z něj dřeň. Potom ručním hnětačem promíchejte aroma, vanilkovou dřeň, moučkový cukr a máslo. Nakonec…
Do kotle s hákem dáme prosátý moučkový cukr se škrobovým sirupem, prosáté sušené mléko, změklý ZPT (ztužený pokrmový tuk), fondán, rumové aroma i vanilkové aroma (cukr…
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Falešné medy v českých obchodech: Pozor na velké množství barviv a příměsi, varuje potravinářská inspekce
Sójovou k sushi, rybí na závitky a hoisin do masové marinády: Víte, jak používat asijské omáčky?
Pivní polévka ze středověku vypadá jako kaše, ale chutná skvěle a uvařená je do půlhodinky