Babiččin borůvkový koláč
Recept ještě nebyl hodnocenLetní úrodu ovoce můžeme zužitkovat ihned nebo ji můžeme zamrazit na chladnější období. Ať už tak či tak, na tento kynutý koláč se hodí jak čerstvé, tak i mražené ovoce.…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Letní úrodu ovoce můžeme zužitkovat ihned nebo ji můžeme zamrazit na chladnější období. Ať už tak či tak, na tento kynutý koláč se hodí jak čerstvé, tak i mražené ovoce.…
Nechutnají Vám už rohlíky a housky z obchodu, které se zdražují raketovou rychlostí? Vyzkoušejte podle našeho receptu preclíky, které Vám jistě zachutnají a sklidíte…
Čerstvě usmažené koblížky provoní celý byt a vylákají z postele i největší spáče. S přípravou těsta vám může pomoci domácí pekárna a potom už stačí jen naplnit…
Frgály jsou tradiční krajová specialita z Valašska, která si získala oblibu po celé republice. Zkuste si připravit výborné koláče s hruškami, tvarohem, povidly nebo…
Pizza už neodmyslitelně patří do našeho jídelníčku. Těžko říci, která je nejlepší, každý si chválí svůj originální a vyzkoušený recept. Je skvělé, že kdykoliv můžete…
Kynuté těsto je záludné, ale při správném postupu a pečlivé přípravě z něj vykouzlíte úžasné dobroty. Zkuste připravit třeba rumáčky - kynuté koláčky plněné tvarohem,…
Křupavé a dozlatova upečené rohlíky si můžeme snadno upéct i doma. Z kynutého máslového těsta nachystáme oválky, ze kterých umotáme jednotlivé kousky. Potřené máslem či…
Cítíte tu vůni čerstvě upečených kynutých buchet? To vás láká tento recept na klasiku osvěženou majonézou, která zvláční těsto. Dovnitř pak můžete dát náplň podle vaší…
Víte, že vaši přátelé nebo rodina jsou milovníci pizzy? Připravte jim tedy lahodně ozdobené mini pizzy. Není to nic těžkého a kreativitě ve zdobení se rozhodně meze…
Lehoučké a nadýchané kynuté knedlíky s ovocem jsou oblíbeným sladkým letním obědem. Naplněné ovocem, které máme nejraději a na talíři polité oslazeným tvarohem nebo jen…
Horkovzdušná fritéza je skvělý pomocník v kuchyni a zároveň šetřič času. Přesvědčit se o tom můžete i v případě pečení těchto skvostných povidlových buchet. Příprava je…
Do mísy dám mouku, do jednoho rohu rozklepnu žloutek. Ohřeji mléko. V mouce udělám důlek, dám tam kvasnice, cukr, zaliji mlékem a nechám chvíli nabobtnat. Mezitím…
Typickou pochoutkou, kterou si můžete dát venku u stánku, jsou langoše. Tuhle dobrotu si ale můžete vyrobit i doma, je to snadné a rozhodně si pochutnáte. Langoše…
Zbožňujete vůni trdelníku a sbíhají se vám sliny pokaždé, když jdete kolem stánku? Upéct domácí trdelník není složité, ale zabere to čas i práci. My pro vás máme…
Z mléka, droždí a cukru uděláme kvásek a necháme ai 10 min. kynout. V míse smícháme mouku, jogurt, sůl, sodu a kvásek. Vymícháme těsto a ihned tvoříme placky na…
Koláčky s tvarohovou či makovou náplní patří mezi nejoblíbenější klasiku, kterou nám s láskou pečou babičky i maminky. My pro vás máme rychlou verzi z těsta, které…
Na křupavou a propečenou pizzu nemusíte jen do pizzerií. S tímto receptem si ji můžete jednoduše připravit i u vás doma. S těstem nám může pomoci domácí pekárna, my jej…
Do vlažného mléka rozdrobíme droždí, přidáme trochu cukru a lžíci prosáté mouky, promícháme a necháme vzejít kvásek.Žloutky vyšleháme se změklým máslem, přidáme prosátou…
Kynuté buchty, které si nosil pohádkový Honza v ranečku, jsou jedním z nejvděčnějších moučníků vůbec. Nadýchané těsto, vláčná náplň a cukrový poprašek - tyto buchty…
Těsto zaděláme klasickým způsobem jako kynuté těsto. Velice dobře lze také zadělat v pekárně - vložit nejdříve "mokré" suroviny, do toho dát sypké a nechat vymíchat a…
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Dom Pérignon objevil bublinky, když mu v ruce vybouchla lahev se šampaňským vínem
Trhaný chléb Josefa Maršálka voní česnekem a špenátem: Vláčnost mu dodá správný poměr celozrnné mouky, říká cukrář
Vychutnejte si nápoj a myslete na životní prostředí. Držák na pití od Coca-Coly je papírový