Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Estragon - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Krevety po provensálsku

Krevety po provensálsku

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

V pánvi na 2 lžících másla osmahneme najemno nakrájenou cibuli a papriky pokrájené na tenké proužky. Poté přidáme řádně očištěné krevety, osolíme a okořeníme petrželkou,…

Uzbecký jehněčí šašlik

Uzbecký jehněčí šašlik

Recept ještě nebyl hodnocen 4,0

Objevte autentickou chuť Střední Asie s tímto uzbeckým jehněčím šašlikem. Šťavnaté kousky jehněčího masa, marinované ve speciální směsi koření a grilované k dokonalosti,…

honzam

35 min

Studená bylinková omáčka

Studená bylinková omáčka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Dva žloutky uvaříme a rozmačkané smícháme se zbylými dvěma syrovými žloutky. Přidáme pepř, hořčici a po kapkách za stálého míchání olivový olej. Dále vmícháme jogurt a…

Těstoviny s chřestem

Těstoviny s chřestem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Těstoviny uvaříme podle návodu a necháme dobře odkapat, ale schováme asi 100ml vařicí vody. Mezitím si připravíme omáčku. V hlubší pánvi rozpalíme olej, přidáme česnek…

tajja

30 min

Nakládaná vepřová pečeně

Nakládaná vepřová pečeně

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Omyté a osušené maso potřeme solí a prolisovaným česnekem a estragonem. Dáme do mísy, přikryjeme folií a necháme přes noc v chladu. Připravíme nálev: půl litru studené…

Těstoviny Zelené bohyně

Těstoviny Zelené bohyně

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Jednou za čas přijde den, kdy nemáte chuť stát dlouho u plotny, ale je potřeba připravit jídlo. Jednoduchý, rychlý a ještě chutný pokrm vykouzlíte díky tomuto receptu.…

Poldův řízný točený

Poldův řízný točený

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Pekáč vymažeme sádlem. Točený naporcujeme na kousky asi 10 – 12 cm dlouhé. Oloupeme a nařízneme. V řezu ochutíme pepřem a chilli. Papriku a slaninu nakrájíme na…

Krémové telecí s estragonem

Krémové telecí s estragonem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

V hrnci pomalu rozpustíme máslo, přidáme nahrubo nasekanou cibuli a dusíme, až zesklovatí.Potom přisypeme na větší kousky nakrájené telecí maso a stonky estragonu z…

Miquel

80 min

Kuře na víně

Kuře na víně

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Cibulky oloupeme, slaninu nakrájíme na silnější nudličky, žampiony překrojíme (podle velikosti na půl, na čtvrtky nebo šestiny). Rozporcované kuře osolíme ze všech…

Miquel

120 min

Nevšední melounový salát

Nevšední melounový salát

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Slanou cibuli promícháme s portským vínem. Plátky okurek a melounu promícháme, přidáme cibuli v portském a 3 lžičky olivového oleje. Dále přidáme estragon, nakrájený na…

Salát z marinovaných žampionů

Salát z marinovaných žampionů

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

1) Prvních 6 ingrediencí smíchejte dohromady. Poté přidejte olej. 2) Přidejte žampiony, rajčata a olivy - a zamíchejte. Nechte v ledničce uležet alespoň 2 hodiny. 3)…

Estragonový domácí ocet

Estragonový domácí ocet

Recept ještě nebyl hodnocen 4,0

Ve francouzské kuchyni je estragon velice oblíbený. Vyznačuje se jemnou vůní a příjemně nasládlou chutí. Estragonový ocet využijete do salátů, nebo marinád. Navíc jeho…

woman

20 min

Rajská omáčka s bylinkami

Rajská omáčka s bylinkami

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Cibuli nasekáme na jemno a na troše másla podusíme do světle žluté barvy. Přidáme utřený česnek a na malé kousky nakrájená oloupaná rajčata. Necháme cca 10 min. povařit,…

HankaPu

30 min

Salát niçoise 2

Salát niçoise 2

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Salát niçoise pochází z francouzského města Nice. Salát se původně skládal z čerstvé zeleniny, ančoviček a natvrdo uvařených vajec. Je velmi oblíbený a získal tak i…

zizala

25 min

1 2 3 4 5

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více