Banánové mlsání
Recept ještě nebyl hodnocenBanán rozdělíme na 3 díly a oba konce rovně zařízneme. Poté z banánu vydlabeme vnitřek - já jsem si pomohla formičkou na trubičky a do spodního konce jsem dala zpět…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 2 209 kJ / 528 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 2,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,00 g |
Tuky | 30,00 g |
– nasycené | 15,00 g |
– nenasycené | 13,00 g |
–– mononenasycené | 10,00 g |
–– polynenasycené | 3,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 3,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 80 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 55,00 g |
– cukry | 50,00 g |
––– laktóza | 10,00 g |
Banán rozdělíme na 3 díly a oba konce rovně zařízneme. Poté z banánu vydlabeme vnitřek - já jsem si pomohla formičkou na trubičky a do spodního konce jsem dala zpět…
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 6. 6. 2024 15:31
Přidáno 6. 6. 2024 15:18
Máme tu čas masopustu: Jak jej oslavit? Nahoďte masky, osmažte koblihy a dejte si jitrnici!
Královské chutě: Vévoda Filip měl mlsný jazýček a občas i sám vařil. Takhle si připravoval snídani s žampiony
Skořápky z velikonočních vajíček nevyhazujte! Vyčistíte s nimi vázu, hrnec i utěrky a ještě poslouží jako hnojivo