Melírování potahovací hmoty na dort
Recept ještě nebyl hodnocenHmotu rozdělíme na menší díly a ty obarvíme na požadované odstíny. Poté uválíme z jednotlivách barev provázky, max. 1cm silné, které stočíme do velkého provazce a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 774 kJ / 424 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 8,00 g |
– nasycené | 2,00 g |
– nenasycené | 6,00 g |
–– mononenasycené | 1,00 g |
–– polynenasycené | 5,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 11 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 87,00 g |
– cukry | 87,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Hmotu rozdělíme na menší díly a ty obarvíme na požadované odstíny. Poté uválíme z jednotlivách barev provázky, max. 1cm silné, které stočíme do velkého provazce a…
PIŠKOTOVÝ KORPUS - dle paní Libušky Začalové 9 vajec 36dkg cukru krupice 36dkg polohrubé mouky 9 pol. lžic oleje trochu soli já dávám špetku pokud chceme…
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Mořské řasy jako potravina budoucnosti: Patří nejen do sushi, využít je můžeme i do mnoha dalších pokrmů
Arabský rýžový puding meghli voní skořicí a anýzem a skvěle chutná posypaný oříšky a kokosem
MasterChef Česko 2022: Jak na "ligové" bramboráky podle Petry z týmu růžových? Jedna netradiční surovina jim dá šmrnc!