Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ghee - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Halibut s teplou zeleninou

Halibut s teplou zeleninou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Filet halibuta osolíme, opepříme a necháme chvilku odpočinout. Mezitím si připravíme zeleninu. Cuketu, cibuli, rajčata, chilli papričku si nakrájíme na malé kousky. Vše…

Colombo65

20 min

Kedlubnové kari

Kedlubnové kari

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Kedlubny oloupeme a nakrájíme z nich menší hranolky. V pánvi rozehřejeme máslo, přidáme kedlubnové hranolky, pokrájené bílé části cibulek, osolíme a podusíme " na skus "…

Mořský vlk s citronovým pepřem

Mořský vlk s citronovým pepřem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Filety opláchneme, osušíme a ze strany kde je kůže, opatrně na třech místech nařízneme, aby se nám filet na pánvi nekroutil.Na dlaně si nakapeme trochu olivového oleje a…

Colombo65

13 min

Ořechové lívanečky

Ořechové lívanečky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Sušenky rozdrtíme válečkem v mikrotenovém sáčku, v míse promícháme s moukou, kypřicím práškem, solí a nasekanými ořechy. K rozšlehanému vajíčku přilijeme vlažné mléko,…

Voňavá rýže se šafránem

Voňavá rýže se šafránem

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Propláchněte rýži a několikrát vyměňte vodu, dokud z rýže neteče čistá voda, poté nechte rýži 30 minut nasáknout ve vodě. Sceďte a dejte na stranu, dokud na ni nepřijde…

arrefeena

60 min

Špenát a brambory netradičně

Špenát a brambory netradičně

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Oloupané a na sousta nakrájené brambory uvaříme v osolené vodě doměkka. V misce smícháme podrcená hořčičná semínka, kmín, prolisovaný česnek, pálivou papriku a zázvor.…

zizala

40 min

Grilovaný halibut na hrášku

Grilovaný halibut na hrášku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Filet halibuta naporcujeme na velikostně přijatelné porce tak, aby se nám při obracení nelámal. Filet je zcela bez kostí a proto porce pouze osolíme a opepříme z obou…

Colombo65

15 min

Kyjevský kuřecí řízek

Kyjevský kuřecí řízek

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Kyjevský řízek je tradiční východoevropský pokrm. Plátek kuřecího masa je naplněn máslem, v tomto případě česnekovým, a po obalení opečen zprudka na pánvi. Poté jej dáme…

Platýs na přepuštěném másle s kapií

Platýs na přepuštěném másle s kapií

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Platýse stáhneme z kůže, dočistíme a opláchneme studenou vodou.Osolíme, opepříme, necháme chvíli, ať sůl pronikne do masa, pak obalíme v hladké mouce.Na pánvi roztopíme…

alena.kyp

15 min

1 3 4 5 6 7 17

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více