Čoko-řez
Recept ještě nebyl hodnocenKorpus: Z bílků vyšleháme sníh, přidáme cukr, žloutky a mouku. Těsto rozetřeme na plech vyložený pečicím papírem a upečeme ve vyhřáté troubě.Po upečení necháme korpus…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 883 kJ / 450 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 10,00 g |
– nasycené | 5,00 g |
– nenasycené | 5,00 g |
–– mononenasycené | 2,00 g |
–– polynenasycené | 3,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 90,00 g |
– cukry | 60,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Korpus: Z bílků vyšleháme sníh, přidáme cukr, žloutky a mouku. Těsto rozetřeme na plech vyložený pečicím papírem a upečeme ve vyhřáté troubě.Po upečení necháme korpus…
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno 5. 6. 2024 18:25
Přidáno 5. 6. 2024 17:29
Přidáno 5. 6. 2024 15:52
Přidáno 5. 6. 2024 15:10
Osmažte si arancini: Slané plněné kuličky ze Sicílie jsou dokonalou chuťovkou třeba k vínu
Dokonale nazdobeno: Jak umíchat co nejlepší bílkovou polevu na perníčky
Francouzský král Ludvík XIV. spořádal čtyři talíře polévky i celého bažanta a snědl tolik hrášku, že to málem nepřežil