Jelení hrudí vařené obložené zeleninou
Recept ještě nebyl hodnocenHrudí omyjeme a dáme vařit do vody společně s mrkví, celerem, petrželí, nakrájené na plátky, cibulí, pepřem a bobkovým listem. Až bude maso měkké, tak jej vyndáme,…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 418 kJ / 100 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 19,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 2,30 g |
– nasycené | 1,25 g |
– nenasycené | 0,68 g |
–– mononenasycené | 0,62 g |
–– polynenasycené | 0,06 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 40 mg |
Sodík | 63 mg |
Sůl | 0,16 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Hrudí omyjeme a dáme vařit do vody společně s mrkví, celerem, petrželí, nakrájené na plátky, cibulí, pepřem a bobkovým listem. Až bude maso měkké, tak jej vyndáme,…
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno 22. 5. 2024 18:06
Tereza Bebarová miluje kachnu, nám ale prozradila recept na tyhle pohankové palačinky
Jedlé krásky na zahradě i na balkoně: Jak pěstovat denivky, bohyšky i lichořeřišnice, které jsou krásnou ozdobou nejen do salátů
České superpotraviny hravě strčí do kapsy ty exotické. Do některých byste jejich schopnosti neřekli