Zelná polévka s těstovinou
Recept ještě nebyl hodnocenNa másle (oleji) osmahneme nasekaný česnek a nakrájené zelí, zalijeme vývarem, povaříme, ochutíme. Zvlášť si uvaříme těstoviny. Do polévky můžeme přidat vyškvařenou…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 509 kJ / 361 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,00 g |
Tuky | 1,20 g |
– nasycené | 0,40 g |
– nenasycené | 0,30 g |
–– mononenasycené | 0,15 g |
–– polynenasycené | 0,15 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 2,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 74,00 g |
– cukry | 2,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Na másle (oleji) osmahneme nasekaný česnek a nakrájené zelí, zalijeme vývarem, povaříme, ochutíme. Zvlášť si uvaříme těstoviny. Do polévky můžeme přidat vyškvařenou…
Na másle necháme zesklovatět nakrájený pórek, přidáme sýr, aby se roztavil (stále mícháme), bujón a vodu.Povaříme, přisypeme zavářku, rozkvedlané vejce a nakonec…
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno 7. 6. 2024 11:52
Přidáno 7. 6. 2024 10:33
Přidáno 7. 6. 2024 07:02
Holka u plotny radí: Mrkvová bábovka je neskutečně vláčná, snadno se připravuje a celá vyjde jen na 42 Kč
Poklady české kuchyně: Vepřové koleno potřebuje dlouhé pozvolné pečení a prudký závěr, tak bude uvnitř šťavnaté, zvenku křupavé
Encyklopedie bylinek: Co sbírat o svatojánské noci a jak léčivky využít? Kapradí vás dovede k pokladu, třezalka ke klidu