Jogurtová bábovka s čokoládou
Recept ještě nebyl hodnocenBábovkovou formu důkladně vymažeme tukem a vysypeme polohrubou moukou. Můžeme podle starých rad postupovat i tak, že formu vymažeme tukem, pak ji dáme na chvíli do…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Bábovkovou formu důkladně vymažeme tukem a vysypeme polohrubou moukou. Můžeme podle starých rad postupovat i tak, že formu vymažeme tukem, pak ji dáme na chvíli do…
Všechny suroviny na těsto smícháme a nalejeme na plech vyložený papírem. Já používám plech klasický nízký, aby byla buchta nízká. Pečeme na 180 stupňů cca 30 minut.…
Všechny ingredience dáme do mixeru, dle potřeby přidáme led nebo mléko dokud není dosaženo hustější konzistence. Nalijeme do sklenice a ozdobíme čtverečkem čokolady.
Do misky vlijeme 2 smetany, čoko.jogurt, vanil.cukr, 2 lžičky cukru a promícháme.Připravíme si nádobu, ukládáme bebe a nalijeme na ně připravenou hmotu. Tento proces…
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Masopust 2023: Které zvyky a tradice připadají na Tučný čtvrtek či Popeleční středu a kdy se letos slaví
Na domácí radler stačí smíchat pouze dvě ingredience. Chuť však ovlivní jejich pořadí a důležité je správné držení sklenice
Jak chutnají nejdivnější jídla světa? Hořko na patře, odér čpavku, to je žralok po islandsku