Roštěná plněná Hermelínem s pikantní omáčkou
Recept ještě nebyl hodnocenPlátky masa naklepeme, okraje nařízneme, osolíme, posypeme špetkou Vegety. Na polovinu roštěnky poklademe plátky Hermelínu, přehneme okraje, sklepneme nebo sepneme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 622 kJ / 149 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,00 g |
Tuky | 0,67 g |
– nasycené | 0,13 g |
– nenasycené | 0,53 g |
–– mononenasycené | 0,13 g |
–– polynenasycené | 0,40 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,67 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,00 g |
Sůl | 2,67 g |
Sacharidy | 33,33 g |
– cukry | 9,33 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Plátky masa naklepeme, okraje nařízneme, osolíme, posypeme špetkou Vegety. Na polovinu roštěnky poklademe plátky Hermelínu, přehneme okraje, sklepneme nebo sepneme…
Chcete se zahřát a uvařit si vydatné jídlo? Bez fazolí a slaniny se v tomto receptu neobejdete. Bretaňské fazole jsou malá kulinářská záhada, protože sice mají v názvu…
Pokud zrovna nehubneme do plavkové sezony, dopřejeme si jednoduché, ale naprosto dokonalé buřty na černém pivu. Nemusíme kvůli nim chodit do hospody, s naším receptem je…
Výborná krkovice naložená přes noc v lehce pikantní marinádě a poté dlouze pečená v troubě se vám bude rozplývat na jazyku. Vychutnejte si ji s výpekem zahuštěným cibulí…
Máte rádi červenou řepu? Je vhodná nejen k zavařování, ale připravíme z ní mnoho výborných pokrmů. Třeba vynikající zeleninovou pomazánku, kterou podáváme na topinkách…
Na oleji zpěníme cibuli, přidáme chilli papričku, česnek, rajčata a nasekané bylinky chvilku opékáme. Přidáme maso a zprudka opékáme, přidáme kečup a necháme na mírném…
Očištěné maso nakrájíme na nudličky, zeleninu na proužky a rajčátka přepůlíme. V hluboké rozehřáté pánvi na oleji orestujeme maso, osolíme a opepříme, přidáme česnek a…
Všechnu zeleninu nakrájíme na drobné kousky. Camembert nakrájíme na kostičky. Salát zakápneme trochou olivového oleje, přidáme koření dle chuti a promícháme. Tortilly…
Pečené brambory jsou ideální přílohou nejen ke grilovanému masu, ale dají se konzumovat i samotné. Vyzkoušejte brambory, okořeněné směsí kečupu, česneku a hrubozrnné…
Z jakéhokoliv kousku masa jde udělat velmi chutný pokrm. V tomto receptu jsou použity marinované plátky vepřového masa, které jsou rozkrájeny na nudličky a poté…
Ti, kdo patří mezi milovníky aromatických sýrů, určitě ocení tuto netradiční úpravu kombinace dvou z nich - výrazných syrečků a jemnějšího camembertu. Nejlépe si …
Špekáčky nemusíme nutně péct jenom na ohni, nebo připravovat na utopence. Dá se z nich připravit i výborný salát s lehce pikantní zálivkou, beraními rohy, feferonkou a…
Jednoduchá pomazánka z tuňákové konzervy a čerstvého sýra chutná výborně jen tak na pečivu nebo jako součást jednohubek. Svěží chuť sýra a jarní cibulky je doplněna…
Upravit kuřecí prsní maso trochu jinak, než je obvyklé, nemusí být žádný problém. Stačí mít po ruce oblíbené koření a zkusit naši verzi řízků. Kupička zapečeného sýra s…
Maso si omyjeme, osušíme a stáhneme kůži. Slaninu nakrájíme na malé kostičky a dáme do kastrolu vyškvařit. Přidáme olej, nakrájenou cibuli a orestujeme jí. Dále přidáme…
Snad každý zná dobře ochucený tatarák z hovězího masa. Připravit ho můžeme ale i ze zrajícího sýru, který máte rádi, třeba z Romaduru nebo tvarůžků. Tatarák si nejlépe…
Všechny suroviny na marinádu smícháme. Omyté maso vložíme do marinády a necháme marinovat do druhého dne.Před tepelnou úpravou maso vytáhneme půl hodiny předem.…
Salám, okurky a cibuli nakrájíme na kostičky a promícháme.Kečup, hořčici, worcester, olej a ocet smícháme a necháme projít varem.Po vychladnutí vše smícháme, necháme…
Saláty patří mezi oblíbené lehké obědy nebo večeře. Příjemně pikantní zálivka ze zakysané smetany, smažená cibulka navrchu, dodá zeleninovému salátu se dvěma druhy sýrů…
Rádi byste překvapili milou návštěvu něčím jiným než obligátními chlebíčky? Potřebujete pár surovin a chvíli příprav. Výsledek je velmi hezký na pohled a zároveň chutný…
Větší houby nakrájíme na kousky, maličké necháme vcelku. Na másle zpěníme drobně nakrájenou šalotku. Přidáme houby a osolíme. Dusíme do měkka a do vydušení tekutiny…
Koleno sous vide prohnané udírnou. Koleno vykostím, dám do vakuovací folie, potom zaliji marinádou a dám do mrazáku, dokud marináda neztuhne. Zavakuuji a dám vařit…
Do mísy vyklepneme vejce a přilijeme trochu mléka. Metlou řádně ušleháme. Pak postupně přidáváme prosátou mouku a ostatní mléko a metlou stále šleháme. Přidáme sůl a…
Všechny uvedené suroviny na těsto vložíme v pořadí tekuté-suché do pekárny a pustíme na 10min. program Těsto - jen na prohnětení, nenechat dále kynout, program ukončíme.…
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Přidáno 15. 5. 2024 21:05