Hovězí guláš Richarda Nováka
Recept ještě nebyl hodnocenHovězí kližku nakrájíme na větší kostky, pouze opepříme a na dostatečném množství sádla zprudka orestujeme rovnoměrně ze všech stran, aby se maso pěkně zatáhlo. Já…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hovězí kližku nakrájíme na větší kostky, pouze opepříme a na dostatečném množství sádla zprudka orestujeme rovnoměrně ze všech stran, aby se maso pěkně zatáhlo. Já…
Do sádlem vymazaného pekáčku či varné mísy poklademe okořeněnou a nakrájenou (cca na 5 plátků) kližku.Potřeme hořčicí, posypeme na plátky nakrájeným česnekem, přidáme…
Maso nakrájíme na větší kousky. Cibuli pokrájíme na kostičky.Na sádle zpěníme pokrájenou cibuli, přidáme kousky masa a restujeme za stálého míchání do ztmavnutí masa i…
Hovězí maso nakrájíme na porce nebo kostky. Osolíme a opepříme. Nyní vepřový bůček nakrájíme nadrobno, přidáme nakrájenou cibuli a česnek a vše na sádle orestujeme. Vše…
Maso si nakrájíme na větší kousky.Slaninu na kostičky, vyškvaříme, přidáme nakrájenou cibuli a restujeme do hnědé barvy.Přidáme maso a osmažíme.Po chvíli dáme protlak,…
Oloupanou cibuli nakrájíme na drobno a usmažíme na oleji do růžova. Přidáme plátky masa a dusíme je nejprve ve vlastní šťávě. Po vydušení podlijeme vodou, přidáme kostku…
Cibuli pokrájíme na kostičky a opečeme ji na přepuštěném másle dorůžova. Přidáme mletou papriku, promícháme tak, aby rovnoměrně obalila cibulové kousky, a přidáme…
Kližku opláchneme, osušíme a prošpikujeme slaninou nakrájenou na delší špalíčky. Před prošpikováním je lepší dát na cca 20 minut nakrájenou slaninu do mrazáku, pak se…
Hovězí maso pokrájíme na kostky, osolíme, opepříme a zaprášíme moukou. V rozpáleném hrnci s trochou oleje maso za občasného promíchání osmažíme dozlatova.K osmaženému…
Maso opláchneme, osušíme, lehce osolíme a pro lepší držení tvaru ho utáhneme nití.V papiňáku na rozehřátém oleji s máslem restujeme nadrobno nakrájené cibule, až…
Kližku odblaníme, prošpikujeme. V tlakáči rozehřejeme sádlo, kližku v něm necháme ze všech stran zatáhnout, osolíme, okořeníme, přidáme na céčka nakrájenou cibuli, na…
Cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno a oloupaný česnek nasekáme. Maso nakrájíme na kostky. Na rozehřátý olej dáme smažit cibuli a jakmile začne růžovět, tak přidáme…
Na roztopeném sádle zesklovatíme nadrobno nasekanou cibuli. Omyté a osušené hovězí nakrájíme na menší kousky a ty zprudka orestujeme v cibulce, aby se zatáhlo. Hned…
Očištěné maso nakrájíme na plátky, paličkou na maso po obou stranách naklepeme a nařežeme na nudličky. Maso poprášíme zázvorem, promícháme a necháme chvilku uležet…
Do kastrolu na rozehřátý tuk dáme restovat nadrobno nakrájenou cibuli. Až začne cibule zlátnout, přidáme maso nakrájené na větší kostky, nastrouhanou kůru, zázvor a…
Smícháme jednu drobně nakrájenou cibuli, česnek a hořčicí. Očištěnou kližku osolíme a okmínujeme. Potřeme připravenou směsí. Druhou cibuli nakrájíme nahrubo a dáme do…
Na sádle osmahneme cibulku, přidáme maďarskou papriku a sladkou papriku, necháme zpěnit, přidáme maso na kostky a zalejeme vodou, přidáme masox, rozmačkaný česnek, sůl,…
Tato klasická slovenská sváteční polévka je plná výborných surovin. Zelí, několik druhů masa, klobásky, houby, feferonky - to vše vydá při dlouhém vaření své chutě…
Slaninu nakrájíme na delší, širší nudličky a dáme na chvíli do mrazáku, aby se nám lépe špikovalo maso.Rajčata ostrým nožíkem nařízneme do kříže, vložíme do hlubší misky…
Z Wikipedie: Boršč (také boršč, bortsch, borstch, Borsh, boršč, Ukrajinský: борщ, v jidiš: באָרשט) je polévkou, která je populární v mnoha zemích střední a východní…
Nadrobno nakrajenou cibuli osmazime na oleji do zlatova, pote polozime na vetsi kostky nakrajene maso, aby se zatahlo, posypeme paprikou, kminem a podle chuti chilli. …
Oloupanou cibuli nakrájíme na drobno a maso na kostky. Cibuli na oleji ze sušených rajčat usmažíme do růžova, přidáme nakrájené maso, zamícháme a dusíme pod pokličkou do…
Na másle mírně osmahneme nadrobno nakrájenou šalotku se zeleninou.Maso nakrájíme na kostky (přílišné tučné okrájíme) a přidáme do hrnce spolu s vodou a kořením.…
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno před 23 hodinami