Kuskus s brokolicí a nivou
Recept ještě nebyl hodnocenKuskus připravíme podle návodu na obalu. Brokolici rozebereme na růžičky, asi 5 minut povaříme v osolené vodě a scedíme. Nivu nahrubo nastrouháme, rajčata nakrájíme na…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 701 kJ / 407 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,00 g |
Tuky | 7,50 g |
– nasycené | 3,50 g |
– nenasycené | 4,00 g |
–– mononenasycené | 0,50 g |
–– polynenasycené | 3,50 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 17,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 75 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 70,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Kuskus připravíme podle návodu na obalu. Brokolici rozebereme na růžičky, asi 5 minut povaříme v osolené vodě a scedíme. Nivu nahrubo nastrouháme, rajčata nakrájíme na…
Na marinádu smícháme prolisovaný česnek, česnek s bylinkami, citronový pepř s citronovým olejem a rozmarýnem. Stehýnka pečlivě promažeme marinádou (i pod kůží – uděláme…
Hermelín jsem dala cca na 1 hodinu do mrazáku (aby se lépe krájel), pak jsem ho překrojila na dvě poloviny. Vnitřek Hermelínu jsem částečně vykrojila-vznikne taková…
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno 6. 6. 2024 15:31
Přidáno 6. 6. 2024 15:18
Kulajda s cibulí: Do jihočeské polévky patří houby a zakysaná smetana, typickou chuť a vůni dodá čerstvý kopr a směs koření
Biskupský beránek: Vláčný moučník voní ovocem a čokoládou a podle našeho receptu ho připraví i pekařští začátečníci bez zkušeností
Jak připravit dresink na caesar salát? Ančovičky a parmezán vévodí chuti, dokonalou krémovou konzistenci zajistí olivový olej a žloutek