Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Koření na ryby - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Okoun mořský na sumahu

Okoun mořský na sumahu

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Smícháme koření, šťávu a sůl. Zalijeme olejem jen tak, aby vznikla hustá kašička, kterou důkladně promícháme. Kašičku vetřeme ze všech stran do okouna a necháme aspoň 30…

Žralok na víně

Žralok na víně

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Rybí maso (zralok ) zbavene kuze a patere si vložíme do misky a zalijeme vínem a nechame uležet Cca půl až 1 hodinu. Mezitím si připravíme směs na obalování: Do…

MartinZ105

60 min

Žralok s rajčátkovou omáčkou

Žralok s rajčátkovou omáčkou

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Mouku smíchame s rybím kořením ve směsi, obalíme steaky a na pánvi s nepřilnavým povrchem zahřejeme olej a zlehka "osmažíme". Zalijeme "rajčátkovou" omačkou, necháme…

martina2105

30 min

Pangas zapečený se zeleninou

Pangas zapečený se zeleninou

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Plátky ryby dáme do zapékací misky, z obou stran jí okořeníme. Pokrájíme zeleninu a na maso poklademe kolečka rajčat, proužky papriky a proužky pórku. Zakápneme olejem a…

Filé na šalvěji s pestem a penne rigate

Filé na šalvěji s pestem a penne rigate

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Pesto: všechny ingredience dáme do shopperu nebo jiného mixéru a rozmixujeme za opatrného přilévání olivového oleje. Jedna z nejlepších světových studených omáček. …

honzam

60 min

Pangas s květákem

Pangas s květákem

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Pangasiuse, dáme na plech (klidně zmrzlého), nakořeníme kořením na ryby trochu opepříme, pocákáme trošku olivovým olejem a přidáme zelené fazolové lusky s na kostičky…

Clariska20

60 min

1 7 8 9

Marie

Naposledy jste si prohlédli