Kančí marinovaná kotleta s máslovou šťávou
Recept ještě nebyl hodnocenMaso očistíme, odblaníme, podle potřeby zařízneme do námi požadovaného tvaru a naložíme do marinády. Necháme nejlépe přes noc v uzavřené nádobě odpočinout v lednici. …
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 753 kJ / 180 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,90 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 18,90 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 11,60 g |
– nasycené | 2,77 g |
– nenasycené | 7,68 g |
–– mononenasycené | 4,44 g |
–– polynenasycené | 3,24 g |
––– omega 3 | 0,39 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 50 mg |
Sodík | 46 mg |
Sůl | 0,11 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Maso očistíme, odblaníme, podle potřeby zařízneme do námi požadovaného tvaru a naložíme do marinády. Necháme nejlépe přes noc v uzavřené nádobě odpočinout v lednici. …
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Mořské řasy jako potravina budoucnosti: Patří nejen do sushi, využít je můžeme i do mnoha dalších pokrmů
Arabský rýžový puding meghli voní skořicí a anýzem a skvěle chutná posypaný oříšky a kokosem
MasterChef Česko 2022: Jak na "ligové" bramboráky podle Petry z týmu růžových? Jedna netradiční surovina jim dá šmrnc!