Red Coconut
Recept ještě nebyl hodnocenV šejkru dobře protřepeme všechny přísady s kostkami ledu a slijeme do londringové sklenice na ledovou tříšť. Ozdobíme mátou.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
V šejkru dobře protřepeme všechny přísady s kostkami ledu a slijeme do londringové sklenice na ledovou tříšť. Ozdobíme mátou.
Steaky z tuňáka nakrájíme na kostičky asi 1x1x1 cm. Zalijeme octem a necháme 40-60 minut macerovat.Poté ocet slijeme, přidáme kokosový krém, nakrájenou cibuli,…
Nejdříve si připravíme nádivku. Cibulku nasekáme na nudličky. Papričku podélně rozkrojíme, vyndáme jádřinec a semínka a nakrájíme ji na nudličky. Stejně na nudličky…
Ve food procesoru zpracujeme koriandr, kmín a pepř.Postupně pak přidáváme a zapracováváme ostatní suroviny, dokud se nám nevytvoří pasta. Z citronové trávy použijeme…
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Jídelníček z filmu Pelíšky: K snídani čaj a loupáček, na večeři rajská nebo knedlíky s vajíčkem a okurka
Jak neztratit motivaci k hubnutí? Odměňujte se a foťte, jak se vaše tělo mění
Rajská omáčka, klasika české kuchyně! Vymysleli ji Italové, z naší úpravy by ale zřejmě byli na větvi