Laň na rozmarýnu a červeném víně
Recept ještě nebyl hodnocenNejprve si naložíme maso, nejlépe dva dny předem. Maso si nakrájíme na kousky, ze všech stran okořeníme, prosypeme česnekem nakrájeným na plátky a zakápneme olejem.…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 461 kJ / 110 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 21,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 2,90 g |
– nasycené | 1,63 g |
– nenasycené | 0,89 g |
–– mononenasycené | 0,79 g |
–– polynenasycené | 0,10 g |
––– omega 3 | 0,04 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 45 mg |
Sodík | 61 mg |
Sůl | 0,15 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Nejprve si naložíme maso, nejlépe dva dny předem. Maso si nakrájíme na kousky, ze všech stran okořeníme, prosypeme česnekem nakrájeným na plátky a zakápneme olejem.…
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Holka u plotny radí: Cuketové šneky se slaninou a sýrem jsou rychlým a skvělým pohoštěním pro nečekané návštěvy
Deset tipů na ty nejlepší vanilkové rohlíčky: Máslo místo margarínu, správně připravená mouka a vychytávka se žloutkem
Francouzské madlenky: Pečivo ve tvaru mušlí vás dovede až do Santiaga de Compostela