Mašle - suroviny a ingredience
Nutriční hodnoty
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Recepty s touto surovinou
Perníková dutá vajíčka i s překvapením
Recept ještě nebyl hodnocenUpečeme podle formiček vajíčka, necháme vystydnout, aby šly krásně k sobě. Strany ustrouháme na struhadle a zdobíme bílkovou polevou. Můžeme dát dovnitř vajíčka i…
Patrový čokoládový dort s marcipánovými květy
Recept ještě nebyl hodnocenNa korpusy ušleháme dotuha sníh se špetkou soli a cukrem, všleháme postupně olej a žloutky a nakonec vmícháme mouku s kakaem (podrobněji odkaz viz odkaz v poznámce).…
Kokosové slepované cukroví
Recept ještě nebyl hodnocenVykrájené tvary z tohoto těsta jsou ozdobné už jen nerovným povrchem prosvítajícího kokosu. Stačí je pak slepovat jen marmeládou, pro další vylepšení použijeme…
Sváteční polévka z dýně hokkaido
Recept ještě nebyl hodnocenDýni očistíme nebo oloupeme, rozkrájíme na kostky a uvaříme doměkka, to je asi 15 – 20 minut, trochu vychladlou rozmixujeme. Z másla a mouky uděláme hodně světlou jíšku,…
Čokoládový dort s tyčkami a ovocem
Recept ještě nebyl hodnocenUpečete korpus, na který jste zvyklí nebo můžete použít tento recept: 6 ks vajec, 300 g polohrubé mouky, 300 g cukru krupice, 100 ml oleje, 1/2 kypřícího prášku. Vejce…
Další suroviny
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 34 minutami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 5 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 7 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 9 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 10 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Dokonalý václavkový guláš bez mouky: Mykolog Petr Souček radí, kde a kdy hledat hlavní ingredienci
JAK SE PSYCHICKY VYROVNAT S DIAGNÓZOU ROZTROUŠENÉ SKLERÓZY
Sladký symbol Wimbledonu 2023: Jahody se šlehačkou se s turnajem pojí již 150 let a pro jejich podávání jsou přísná pravidla