"Schválená "pizza
Recept ještě nebyl hodnocenTěsto vyválíme pokud možno dokulata. Na každou pizzu dáme asi 2PL zakysané smetany, proužky menší cibule, na nudličky nakrájené nebo na kousky natrhané sušené hovězí a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 431 kJ / 342 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 60,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 10,00 g |
– nasycené | 4,00 g |
– nenasycené | 5,00 g |
–– mononenasycené | 3,00 g |
–– polynenasycené | 2,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 150 mg |
Sodík | 1,60 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 3,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Těsto vyválíme pokud možno dokulata. Na každou pizzu dáme asi 2PL zakysané smetany, proužky menší cibule, na nudličky nakrájené nebo na kousky natrhané sušené hovězí a…
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno 11. 6. 2024 20:43
Přidáno 11. 6. 2024 18:17
Věnečky s karamelovou šlehačkou: Nadýchané odpalované těsto není vůbec složité a krém nahradí ochucená šlehačka
Recept a tipy na linecké podle Mirky van Gils: Aby bylo krásně křehké, nejdříve vyšlehejte máslo se žloutky, radí cukrářka
Silvestrovský ovar z vepřového kolene: Jemnou chuť a typickou vůni ovlivní teplota vody a použití správného koření