Salát s kuřecím masem a šunkou
Recept ještě nebyl hodnocenPokud Vám zbyde z dobrého oběda trocha masa, zkuste si vykouzlit tento rychlý, jednoduchý salát. Nejlepší je pěkně uleželý s kouskem čerstvého pečiva.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Pokud Vám zbyde z dobrého oběda trocha masa, zkuste si vykouzlit tento rychlý, jednoduchý salát. Nejlepší je pěkně uleželý s kouskem čerstvého pečiva.
Cibulku nakrájíme na trošku větší kostičky, osmažíme ale ne úplně do zlatova, jen aby trošku změkla.Přidáme maso, necháme orestovat, poté opepříme a dáme sladkou papriku…
Očištěné kuřecí maso nakrájíme na nudličky. Játra nakrájíme na poloviny, poté je spaříme a necháme okapat. Cibuli nasekáme najemno, pórek důkladně očistíme a…
Směs kuřecího masa a kořenové zeleniny doplňuje sladké, šťavnaté mango. Podáváme ji se smetanovou omáčkou a jídlu dodáme říz trochou strouhaného křenu. Vyzkoušejte tuto…
Špagety miluji děti i dospělí. Verze těstovin s omáčkou z čerstvých rajčat s bylinkami je velmi osvěžující. Podle našeho receptu připravíte skvělé letní jídlo. Ať již…
Kuřecí maso pokrájíme na menší kousky, dáme do mísy, přidáme krátce předvařenou kapustu, kterou jsme vymačkali od přebytečné vody a drobně pokrájeli.Přisypeme pokrájenou…
Na sádle nebo oleji orestujeme slaninu, přidáme drobně pokrájené maso a zprudka orestujeme. Přihodíme cibuli nakrájenou na nudličky, ostatní suroviny a ještě chvilku vše…
Květák lehce povaříme v osolené vodě. Vyjmeme a necháme zchladnout.Sójový granulát připravený podle návodu lehce vymačkáme a necháme vychladnout.Maso, cibuli, rajčátka a…
Kuřecí maso z prsou nakrájíme na drobné kousky, vložíme do osolené vody a necháme zavařit.Pak přidáme nahrubo nastrouhanou zeleninu, nakrájené zelí a nasekaný libeček.…
Nádivka z masa a bylinek pomyslně ukončuje dobu postní. Do této nádivky použijeme uzené a kuřecí maso, které spojíme provlhčeným toustovým chlebem. Chuť a barvu dodají…
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Slavné omáčky: Víte, že holandská omáčka ve skutečnosti pochází z Francie? Základem ale muselo být holandské máslo!
Šťavnaté čerstvé datle jsou elixírem zdraví! Nabijí vás vitaminy a dodají tělu energii
Chorvatsko není předražené, je to mýtus, říká Češka, která je tam jako doma. Hledejte místní „hotovky“ a jděte dál od moře, radí