Má variace na pupusas
Recept ještě nebyl hodnocenMúku zmiešame so soľou a práškom do pečiva, pridáme olej a postupne vodu, vypracujeme plastické cesto. Necháme stáť cca hodinu v uzavretej nádobe, mikroténovom sáčku a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Múku zmiešame so soľou a práškom do pečiva, pridáme olej a postupne vodu, vypracujeme plastické cesto. Necháme stáť cca hodinu v uzavretej nádobe, mikroténovom sáčku a…
Maso očistíme, osušíme, pod kůží uděláme menší kapsičky. V misce ze všech ingrediencí smícháme marinádu, kterou opatrně malou lžičkou vyplníme připravené podkožní…
Očištěné a osušené maso rozkrojíme každý kus na 3-4 stejné kousky. Mírně je osolíme a opepříme z obou stran a jemně přes fólii naklepeme.Každý kousek obalíme v mouce,…
Tak tenhle hamburger je opravdová pecka. Šťavnaté maso, na kterém se roztéká kozí sýr, je obloženo karamelizovanou cibulkou a hezky si hoví mezi zeleninou v bulce. K…
Tak tenhle hamburger je opravdová pecka. Šťavnaté maso, na kterém se roztéká kozí sýr, je obloženo karamelizovanou cibulkou a hezky si hoví mezi zeleninou v bulce. K…
Ve zdravější verzi si můžeme snadno upéct i tradiční sváteční pečivo. Příkladem může jít tento velikonoční beránek. Použijeme na něj do základu celozrnnou a špaldovou…
Ochutnejte toto cukroví inspirované arabskou kuchyní. Těsto je ovoněné růžovou vodou a náplň tvoří datle, máslo a aromatické koření. Cukroví můžete tvarovat speciálními…
Veganské recepty se těší velké oblibě, i kvůli použití prvotřídních surovin. Při konzumaci můžete sami ocenit, jak moc se kvalita surovin odráží na výsledné chuti a…
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Pět nejlepších podzimních polévek: Vydatná dršťková nebo frankfurtská s párkem zasytí i velké jedlíky, zelňačka voní klobáskami
Nejlepší rybízové dezerty v retro stylu: Kynutý koláč, sněhovou pěnu nebo sladký rosol si zamilujete!
Zdravé domácí müsli tyčinky se dají připravit pečené i nepečené. Jak na to?